woensdag 24 augustus 2016

Wandrek tuin

Het gezelligste aanbod decoratie. Maak van je huis een thuis. Wandrekken van alle merken op beslist. Ruim assortiment online bestellen! Kies uit 2producten vanaf € 150.

Deze decoratieve wandrek met de fraaie decoraties van Homcom zorgt voor organisatie in je huis of tuin. Het rek is gemaakt van gepoedercoat metaal en is bovendien extreem stevig en stabiel. De legplanken zijn van metaal en bieden voldoende opbergruimte. Metalen panelen met botanische afbeeldingen of inspirerende teksten maken jouw tuin of balkon extra persoonlijk en gezellig.


Een wandplank of wandrek biedt opbergruimte, maar ook decoratie mogelijkheden. Vooral verschillende soorten objecten op één plank zorgen voor veel sfeer, dus combineer vooral een fotolijstje met een plant en een windlicht of tijdschriften met een beeldje en kaarsen. Bekijk alles met wandrek ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.

Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Er zijn diverse varianten van wandrekken te vinden in het assortiment van Leen Bakker. Kom eens langs in een van onze winkels bij jou in de buurt of bestel je wandrek op leenbakker. Zelf een wandrek maken - met de stap-voor-stap-handleiding van HORNBACH! Handleiding met checklist voor materiaal en gereedschap.


Ze staan prachtig en je kunt er veel spullen in kwijt. Met dit wandrek geef je je mooiste spulletjes een eigen, opvallende plek. Dankzij de combinatie van het metalen frame en de houten planken krijgt het rek een stoere, industriële uitstraling. De zijkant van het rek is extra leuk dankzij de speelse zig zag verbinding. Dit wandrek staat gaaf aan je slaapkamermuur, maar natuurlijk ook op andere.


Bij Karwei vind je verschillende opbergkasten, opbergboxen en wandrekken die kwaliteit met design combineren voor een aantrekkelijke prijs! Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Bestel snel en eenvoudig de mooiste wandrekken op Tuincollectie. Verkrijgbaar in diverse soorten en maten.

Heb je niet zo veel geld te besteden, maar wil je wel een upgrade voor je huis? Of houd je gewoon van recyclen? Dan is dit de perfecte oplossing. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Gratis verzending vanaf €4-. Wil je graag extra opbergruimte? Kies dan voor een rek met planken. Ook dit exemplaar kan door het hele huis opgehangen worden.


In tegenstelling tot het memobord wandrek kun je dit wandaccessoire ook als nachtkastje gebruiken. Dit mooie wandrek is gemaakt van MDF hout met ijzer. Het prachtige wandrek is een echte sfeermaker in huis maar het zal ook zeker heel mooi staan in keuken voor de praktische doeleinden.


Zet er bijvoorbeeld boeken in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts