donderdag 18 augustus 2016

Behang scandinavisch design

Ruim aanbod fauteuils en loveseats. Beschikbaar in vele stofkleuren. Een van onze showrooms bezoeken? Hier vindt u onze contactgegevens. Van stof-, poot- tot knoopkleur.


Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen.

Shop hier populair behang van Ferm Living, Sandberg, Photowall en meer! Een nieuwe kleur of patroon op uw muur? Behang Met nieuw behang geeft u uw interieur een complete make-over! Natuurlijke materialen zoals hout, katoen en linnen maken de stijl helemaal af!


Je hebt de keuze om alle muren te behangen of het bij een enkele muur te houden. Dat is natuurlijk ook afhankelijk van het motiefje dat je kiest. De ontwerpen, productie, verpakking, kwaliteitscontroles, duurzaamheid en het milieu zijn hierbij van essentieel belang.


Scandinavisch behang staat fantastisch bij jou.

De behangsoorten hebben allemaal een sterke combinatie van grafische patronen in een modern jasje en zijn gedrukt op WallSmart behang (non-woven). Betaalbare, Deens design meubelen. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders.


Er zijn nog geen reacties Geïnspireerd op de natuur, pure lijnen en originele vormen, warme natuurlijke tinten en organische materialen. Behang hoeft niet altijd standaard een hele wand te bedekken. Denk er bijvoorbeeld eens aan om slechts een of twee banen op de muur aan te brengen. Het meeste behang is bovendien vliesbehang, wat bijzonder gemakkelijk is om aan te brengen.


Uitverkoop uit voorraad voor een geweldige deal, zonder fratsen. Eerlijk en goedkoop behang. Op een mooie locatie in het centrum van Utrecht vindt u emma b. Marimekko servies en stoffen, Muuto verlichting en meubelen. Wij geven interieur-advies en kunnen gordijnen of kussens op maat laten maken. Welcome to Moonwallstickers.


Daar wordt toch iedereen gelukkig van? In de nieuwste wintercollectie van Murals Wallpaper ontdekte ik een bijzonder stijlvol behang : het Jacobsen Retro Geometric Behang. A Zillion Things Home across all styles and budgets.


Wablief, horen we je denken.

Gelukkig spreken onze adviseurs gewoon Nederlands en gaat er bij het ophalen of bezorgen geen taalbarrière ontstaan. We zien je graag in de winkel! Het Lilleby behang bestaat uit allerlei designs die in verschillende variaties verkrijgbaar zijn. Er zijn ontwerpen die speciaal voor meisjes ontworpen zijn, zoals het behang met ballerina´s en hartjes, maar natuurlijk worden de jongens niet vergeten.


De collectie voor jongenskamers bevat onder andere stoere behangen met luchtballonnen en. NORTH SEA DESIGN is een hippe design woonwinkel vol met stijlvolle meubelen, lampen en woonaccessoires. In onze winkel vind je een unieke mix van nieuw interieur design en originele vintage design items.


Van nieuwe kleine labels tot grote merken, zoals Ferm Living. Jouw dagelijkse portie hygge, lagom en fika!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts