dinsdag 30 augustus 2016

Behang ideeën slaapkamer

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Slaapkamers Ideeën online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Deze ideeën inspiratie en tips passen perfect bij jouw slaapkamer interieur! In veel gevallen is het budget (of het behang ) echter al op voordat we aan de slaapkamer muren beginnen. We hebben in het begin wilde ideeën van hoe onze ideale slaapkamer er precies uit komt te zien. Een hele simpele maar doeltreffende manier om de muren in de slaapkamer van wat pit te voorzien, is natuurlijk behang. Super makkelijk aan te brengen en ook qua kosten valt het heel erg mee.


En je hebt ontelbaar verschillende ontwerpen en kleuren, dus je kan alle kanten op. Maar nu lijkt het weer helemaal terug te komen. Er is dan ook heel veel leuk behang verkrijgbaar voor je slaapkamer.

Om je te inspireren heb ik een aantal mooie slaapkamers verzameld met de leukste behang ideeën. Wat vind jij van behang in de slaapkamer ? Vind je bovenstaande behang ideeën wat te druk? Dan is dit behangetje misschien iets voor jou. Er zijn vele soorten rustgevend behang.


Je kunt bijvoorbeeld een mooie foto van een groen bos op je muur plakken, maar ook een afbeelding van mooie wolken. Deel jouw behang ideeën slaapkamer. Wij zijn benieuwd welk behangetje jij in je slaapkamer. Ook in deze stoere slaapkamer hebben ze gekozen voor botanisch behang met dezelfde grote groene bladeren als bovenstaande slaapkamer.


Dit behang heeft echter een waterverf effect, waardoor de slaapkamer een schilderachtige sfeer heeft gekregen. Het behang zorgt voor een mooi balans, ten op zichte van de kille uitstraling van de betonvloer. De slaapkamer is vaak een ruimte die niet voldoende aandacht krijgt als het gaat om het stijlvol inrichten van je huis.


Dit terwijl het een woonruimte is die juist sfeer moet uitstralen. Behang geeft je slaapkamer iets extra. Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen.


Hier vind je stylingideeën voor opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamers en je kunt alle items nog shoppen ook.

Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bespaar tot wel via kiesproduct. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Het resultaat is een prachtige slaapkamer die er meteen weer als nieuw uitziet. Zeker als je één van deze originele en bijzondere ideeën gebruikt voor het behangen van jouw slaapkamer.


Denk jij dat je echt een grove bakstenen muur nodig hebt om een industriële slaapkamer te creëren? Leuke behangpapier inspiratie voorbeelden voor de keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Daartegenover heeft behang wel een decoratieve functie die je met alleen schilderen vaak niet kan bereiken.


Hieronder hebben we een aantal slaapkamer behang ideeën geplaatst om jou te inspireren. Maar slaapkamer behang kan je onderverdelen in verschillende soorten. Eenvoudig en mooi tegelijk: behang in de slaapkamer. We vinden behang tegenwoordig in de meest prachtige ontwerpen en bovendien is het eenvoudig aan te brengen.


Met behang van Wall-Art maak je van jouw slaapkamer een droomparadijs waar je helemaal tot rust kunt komen. Je kunt kiezen voor dessinbehang of fotobehang, vliesbehang, papierbehang of zelfklevend vinyl. Bij Wall-Art kun je altijd slagen voor behang om van jouw slaapkamer een knusse ruimte te maken.


Room Seven behang slaapkamer behang voor badkamer behang walltastic behang woonkamer designer behang Eijffinger ferm living wallpapers formido deco bouwmarkt. Een slaapkamer hoeft niet steeds uitbundig te zijn. Om te ontspannen en tot rust te komen zijn sobere kleuren ideaal. Bovendien zijn deze kleuren ook niet gevoelig aan interieurtrends waardoor je slaapkamer er nooit gedateerd zal uitzien.


Het nadeel van sobere slaapkamer kleuren is dat ze al snel onpersoonlijk kunnen ogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts