dinsdag 30 augustus 2016

Theater doeken

Bestel bij Bax Music met dagen bedenktijd. Voor 23:Besteld = Morgen in Huis! Kant-en-klaar of per strekkende meter. Theaterdoeken en backdrops koop je voordelig bij Fritz-Events.


We verkopen doeken in diverse afmetingen en diktes.

Behalve theaterdoeken , verhuren en verkopen wij ook diverse friesen, gaasdoeken, spaghettidoeken, theaterpoten, sterrendoeken, valdoeken, projectiedoeken en horizondoeken. Informatie over stof soorten. Wij bieden je theaterdoeken op maat, gescheurd van de rol, deko molton of een complete rol.


We komen ze natuurlijk tegen in theaters, maar ook bij drive-in shows, toneelverenigingen of cafés. Wij verkopen zeer uiteenlopende theaterdoeken. Nieuwe theaterdoeken - backdrops.


Meerdere aantallen en soorten beschikbaar. ShowTex produceert, levert en installeert innovatieve brandwerende stoffen, railsystemen en podiumtechnieken voor theaters en evenementen.

Bekijk heel onze collectie. Onze theaterdoeken zijn voorzien van ogen en lussen aan de bovenkant voor een makkelijke ophanging aan een truss of rail. Bij ALV Supplies kan je rollen doek kopen voor een scherpe prijs. Voor het afwerken van podia wordt zwart deco molton gebruikt.


Neem gerust contact met ons op! Tegenwoordig worden ze ook veel gebruikt voor o. Hiermee verkleint u de ruimte zonder dat dit ten koste gaat van de sfeer. Ook in een ‘holle’ ruimte is het ons advies om theaterdoeken te huren om het geluid te absorberen.


Naast de theaterdoeken staan in deze categorie ook doeken die om een tafel, een flightcase, een stuk truss of een statief gespannen kunnen worden. De doeken voor tafels en flightcases worden veel gebruikt door DJ’s die (nog) geen DJ booth hebben. Showtec Dekomolton 3x60m zwart. Dit materiaal wordt vaak gebruikt om theaterdoeken te maken.


Het is geïmpregneerd en vlamweren dus veilig voor gebruik in iedere. Je kiest de gewenste kleur theaterdoek, en vult de breedte en hoogte in. U kunt het gebruiken voor bijvoorbeeld het verkleinen van ruimtes of het afschermen van ruimtes die voor gasten niet toegankelijk of zichtbaar mogen zijn. Dit zwarte geplooide theaterdoek is bij meter en is bovendien brandvertragend dat verplicht is in theaters.


Doeken worden gebruikt voor het creëren van een eigen ruimte, bijvoorbeeld bij afscheiding van een grote loods of schuur.

De gordijnen zijn alleen in. In deze Rubriek vindt u onder andere Led- Doeken Led pixeldoeken , Backdrops voor theater en buhne , deco molton en nieuw de Pipe and Drape systemen voor het maken van. Theatertechniek is de algemene benaming voor de technische middelen die nodig zijn om een theatervoorstelling te realiseren.


In het theater is suggestie een heel. Natuurlijk zijn al onze doeken brandvertragend behandeld. De kwaliteit is van dermate topniveau. Alle doeken worden geleverd met een certificaat en zijn permanent brandvertragend.


U kunt de kleuren en materialen van de doeken in een geruime keuze zelf bepalen. Wij werken onder andere voor: Verhuur. Heeft u nog geen account, klik hier. Huurprijs per dag: € 50excl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts