donderdag 11 augustus 2016

Stoere raamdecoratie

Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Een Gratis Kleurstaal! Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Vind raam decoratie het nu op Kensaq.

Alle raamdecoratie vind je op beslist. Wil jouw kind toch liever iets minder stoere raamdecoratie ? Dan kun je natuurlijk ook kiezen uit lamellen met een zachte, pastelkleur. Stoere raamdecoratie , zo mag je aluminium lamellen wel omschrijven.


En toch staan ze mooi in elk interieur. Doordat ze zo goed combineren met zowel stof als hout en beton passen ze bij elke woonstijl. En je kunt ze ook nog ophangen in vochtige ruimtes. Wil jij ook stoere , mooie en praktische raamdecoratie ?

Raamdecoratie , een belangrijk onderdeel dus! Aluminium jaloezieën binnen een industrieel interieur. Een modern stadsappartement fleurt op met de juiste raamdecoratie. Stoere lichtgrijze linnen gordijnen passen prima in de urban stijl.


Urban en trendy is de combinatie van zwart en wit in één gordijn in grafische patronen met een zwarte steigerbuis als roede. Of je nu gaat voor landelijke vouwgordijnen in de woonkamer of subtiele, stoere in-betweens van linnen in een moderne slaapkamer. Heb je wel eens gedacht aan een rolgordijn met linnen gordijnstof?


Ideaal voor de studeerkamer! Welke variant raamdecoratie je ook kiest: linnen gordijnen vormen altijd de lichte en luchtige sfeermaker. Deze stoere fel blauwe kleur geeft je interieur karakter en dient als een echte sfeermaker in huis. Beide zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen wat een ideale oplossing biedt voor in de slaapkamer.


Met deze stoere inbetween creëer je een warme, huiselijke sfeer op een natuurlijke manier. Deze inbetween is leverbaar in natuurlijke en populaire kleuren. De transparante stof van de inbetween draagt bij aan een ruimtelijk gevoel en is toepasbaar in iedere woonstijl. Deze prachtige stofsoort is ook leverbaar als vouwgordijn. Maar fel zonlicht of te veel inkijk is niet altijd gewenst.


Met deze oplossingen behoud je je privacy en kun je zelf de gewenste lichtinval regelen.

Mooie raambekleding maakt je huis rijker. Zoek raambekleding die aansluit bij de aard en bouw van je huis. Er is passende raamdecoratie bij de meest uiteenlopende woonstijlen. Van romantisch frivool en fris landelijk tot modern design.


Luxaflex, gordijnen, shutters. De mogelijkheden zijn eindeloos! Toen wij met de inrichting van onze woning zijn begonnen. Grote collectie raamdecoratie hier!


Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw. Een natuurlijke en stoere sfeer. We kozen voor in de slaapkamers voor houten witte jaloezieën, dat geeft een frisse uitstraling en past mooi in het geheel. Ik vind dat de houten jaloezieën bij ons een natuurlijke sfeer geven en in onze slaapkamer staan ze heel stoer.


Maak een frame op maat voor het kinderkamer raam en tack (met tacker of electrische nietmachine) daar de vitrage op vast. Klaar is je raamdecoratie. Groot oud houten ornament spinnenwiel metaal metalen details beslag wiel op statief standaard eye-catcher raamdecoratie landelijk stoer grijs. Dit plaatje herken je vast wel: meubels van grof hout of metaal, stoere woonaccessoires en veel gebruik van canvas.


Een sfeer als uit een oude, grote fabriekshal of pakhuis. Moderne restaurants en winkels maken graag gebruik van industriële decoratie om de ruimte mee aan te kleden. Je kunt hier allerlei kanten mee op. Onze raamdecoraties is verkrijgbaar in egale en zachte kleuren, maar ook in trendy en kleurrijke dessins.


Bij Kwantum bestel je altijd goedkope raamdecoratie op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts