dinsdag 23 augustus 2016

Foto op sticker

De hoogste kwaliteit, de beste prijs en de meeste mogelijkheden voor al je fotoafdrukken. De Voordeligste Fotoservice. Originele Hoesjes met eigen Foto. Set van Wenskaarten (14x10).


Bestel via Kruidvat Fotoservice!

Stickers maken met je eigen foto voor op deuren, muren of voorwerpen. Wil je jouw eigen gepersonaliseerde sticker laten maken voor op een deur, muur of voorwerp? Op de website van posterXXL kun je eenvoudig stickers laten drukken met een afbeelding naar keuze. De mogelijkheden om jouw foto ’s af te drukken en te gebruiken zijn tegenwoordig erg uitgebreid.


Er zijn verschillende toepassingen om de fotostickers te gebruiken. Foto op sticker , alle formaten. Onze fotostickers zijn watervast en zonlichtbestendig, duurzaam geschikt voor binnen en buiten.

Eenvoudig aan te brengen (onderlaag licht bevochtigen). Verwijderen laat geen sporen achter. Behalve een foto afdrukken op fotopapier, kun je ook foto etiketten maken, je foto afdrukken op een muismat of mok, een foto afdrukken op canvas of poster, een muursticker maken van een foto , enzovoorts. Deze unieke fotostickers plakken overal.


In vriendenboekjes, op schriften of de kamerdeur. Je kunt verschillende foto ’s op één vel zetten. Extra stickers voor fotogeschenken (12) € 1. Maak een leuke ronde sticker of etiket met foto en tekst.


Laat je stickers en etiketten bedrukken en geef elke ruimte of object een persoonlijk tintje. Let op : Voor goede resultaten adviseren wij bestanden met een resolutie vanaf 149x1pixels te gebruiken. Belangrijke tekst en het hoofdonderwerp niet te dicht aan de rand plaatsen (veiligheidsmarge ca. mm per kant).


De in de preview getoonde foto (of beelduitsnede) wordt gebruikt voor de verwerking van uw product. Alleen hele kleine etiket stickers worden standaard op vel gelever omdat ze anders bijna niet van de backing af te halen zijn. Wel kun je bij ons sticker labels bestellen die op een vel worden geleverd.


Dit is interessant als je van meerdere ontwerpen een sticker wil hebben.

Hoe kan ik een stickervel bestellen? Kies of upload een ontwerp. Uw pasfoto´s worden op echt fotopapier van Fujifilm belicht. Laat je mooie foto op drukken op stickers of cadeaustickers. De achterkant is zelfklevend.


Door de voorgeproduceerde slitten, kunnen de foto ´s eenvoudig van het schutvel worden afgehaald. Fotostickers in overzicht: stickers op één vel. Hieronder zie je een overzicht van verschillende stickers en giveaways die wij kunnen leveren. De foto sticker ziet er perfect uit. We snappen dat het wat veel lijkt, maar neem eens de tijd om de verschillende blokken door te nemen.


De dikgedrukte teksten naast de tekeningen zeggen vaak al of dit de type sticker is waar je naar op zoek bent. Eigen foto op deursticker. Met een eigen foto op deurposter geef jij jouw kamer en huis een heel persoonlijk tintje en kun je die momenten delen met je familie en vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts