vrijdag 5 augustus 2016

Akoestische schilderijen

Akoestische schilderijen

Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online. Bekijk het assortiment en bestel! Makkelijk en snel online bestellen. Direct uit voorraad leverbaar.


Leuke schilderijen met korting. Grootste assortiment schilderijen. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Met akoestische schilderijen kunt u de akoestiek in uw woonkamer, hal, kantoor, zwembad of elke andere ruimte verbeteren. En u heeft bovendien één of meerdere fraaie kunstwerken aan de muur, voorzien van uw lievelingsfoto of één van de mooie afbeeldingen via onze beelddatabank. Werk aan de Muur kiest Pak akoestische problemen aan met schilderijen die hier speciaal voor gemaakt zijn.


Niet alleen pak je het probleem aan, je pakt het aan met een prachtig werk aan de muur! Kies uit de grootste collectie een werk wat helemaal bij jou past. Een galm, echo of ander akoestisch probleem op kantoor of thuis kan zorgen voor een onaangename sfeer. Een eenvoudige conversatie kan al als zeer storend worden ervaren wanneer echo het gesprek. Heb je altijd al een specifiek schilderij aan de muur willen hebben?


Hoogwaardig akoestisch schuim en open doek. De schilderijen zijn voorzien van een akoestisch open doek en gevuld met akoestisch schuim. Het doek wordt geprint met een afbeelding of kleur naar keuze of wordt bekleed met meubelstof.


Akoestische schilderijen

Doordat het schilderij geen frame of lijst bevat loopt de afbeelding of kleur op de zijkanten van het schilderij door. Mogelijkheden akoestisch schilderij. Wie akoestiek in kunstzinnige vorm wil reguleren kan tegenwoordig gebruik maken van een akoestisch schilderij. Als afbeelding voor dit kant-en-klare en voorgemonteerde paneel kan uw eigen foto dienen maar ook een afbeelding uit onze beeldbank. Verbeter de akoestiek en verfraai het interieur met het Rivasono akoestisch schilderij of akoestisch fotopaneel.


Of gebruik een eigen foto. Of een afbeelding van Shutterstock. Kustuitleen ( schilderijen uit eigen collectie), met mogelijkheid om te huren of hurend sparen. AKOESTISCHE geluiddempende schilderijen brengen sfeer en kleur, en zorgen ervoor dat galm en harde geluiden in uw bedrijfspand of woning verdwijnen.


Akoestische schilderijen

Teambuilding via schilderen, schilderworkshop. Stukadoorsbedrijf de Koning is al ruim jaar de onafhankelijke specialist in akoestische oplossingen op maat voor particulier en bedrijf. De panelen kunnen strak tegen elkaar aan worden gemonteer zodat er één groot akoestische oppervlakte ontstaat.


Dit heeft als voordeel dat er naar wens op maat een akoestische oplossing geboden wordt. Naast dat de akoestische schilderijen erg functioneel zijn, zorgt. Akoestische schilderij op maat geleverd.


Melapor Picture is een akoestisch schilderij en biedt uitstekende absorptie-eigenschappen en een uiterst duurzaam en eenvoudig schoon te maken oppervlak. De panelen worden geleverd in een klassiek aluminium frame en worden gedrukt met UV-bestendige inkt. U bent verzekerd van een rijke beeldkwaliteit met hoge helderheid en kleurweergave. U kunt hierbij denken aan een logo, vakantiefoto of een digitaal bestand van een schilderij.


De akoestische fotoprints worden geleverd als geluidsabsorberend wandpaneel met een frame of kaderloos. De EASYphoto kan daarnaast worden geleverd als volledige akoestische wan waarbij de gehele wand wordt voorzien van een afbeelding. Lees meer over akoestische schilderijen en tips voor het verbeteren van de akoestisch in huis en kantoor.


Ook als je zelf wat minder handig bent - of simpelweg geen tijd hebt - we helpen je graag. Ons klusteam komt bij je langs en gaat pas weg als het hangt. Wilt u liever geen gordijnen ophangen, een hoogpolig tapijt plaatsen of uw leren bank vervangen door een stoffen driezitter?


Dan biedt een naadloos akoestisch plafond de oplossing. Ook de overige akoestische panelen en wandabsorbers van Woolly Shepherd of Fluffo zijn een lust voor het oog en oor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts