donderdag 18 augustus 2016

Formido shutters

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Koop uw nieuwe shutters in onze webshop. Goedkope Jaloezieën nodig?


Onderstaand vind u de locaties waar u onze producten kunt vinden.

Onlangs behandelde RTL in hun programma Eigen Huis en Tuin de doe-het-zelf shutters van de bouwmarkt. Formido Den Helder Contact Burg. Thomas legt in de aflevering uitvoerig uit hoe u de shutters gemakkelijk kunt plaatsen. Wij hebben voor u deze aflevering opgezocht. Door het eenvoudige systeem zijn de doe-het-zelf shutters gemakkelijk zelf te plaatsen.


Wij begeleiden u graag bij het plaatsen en hebben daarom het gehele proces voor u in beeld gebracht met een complete handleiding. CanDo shutters gebruikt u ‘s zomers als zonwering en ‘s winters houden ze de warmte juist binnen.

De CanDo wit voorgelakte shutters zijn eenvoudig zelf te monteren. In iedere gewenste ruimte bepaalt u nu zelf het mooiste licht in huis. Met CanDo shutters wordt uw huis meer waard en uw woongenot optimaal. Deze shutters maken we namelijk helemaal van kwalitatief hoogwaardig kunststof. Deze kunststof shutters zijn geschikt voor alle speciale raamvormen, behalve rond.


Dankzij het materiaal zijn Aqualine shutters de perfecte oplossing voor ramen in vochtige ruimtes, zoals badkamers, zwembaden, wellnessruimtes en keukens. Met de raamdecoratie van GAMMA verduister je eenvoudig een kamer en geef je een ruimte uitstraling. Profiteer deze week van korting op alle raamdecoratie!


Praxis: alles voor iedere klus. Een bijzondere collectie shutters gemaakt van heel licht en hoogwaardig Basswood. Geproduceerd met net dat beetje extra aandacht waardoor een bijzonder strakke shutter ontstaat.


Ontstaat Een trendy shutter in het kwadraat. Binnen tot weken in huis! De collectie van kunststof shutters hebben het gevoel van echt hout, zijn in alle ruimtes toepasbaar (ook vochtige ruimtes)!


Hier op onze webshop kun je al heel veel standaardmaten.

In het programma Eigen Huis en Tuin werden eerder doe-het-zelf shutters van de bouwmarkt gebruikt. Zo zijn ze geschikt voor veel ramen in uw huis. Mocht u extra veel zicht naar buiten willen hebben door de shutters heen, én heeft u genoeg ruimte hiervoor dan kunt u kiezen voor een grote 114mm lamel! De shutters kunnen worden voorzien van een standaard bedieningslat maar ook met een verborgen bediening.


Zo kunt u de lamellen van de shutters bedienen door de lamel zelf te bewegen. DE SHUTTER SPECIALIST VAN DE BENELUX! Ontdek de vele voordelen die onze shutters bieden en haal iets bijzonders in huis. U zult verliefd worden op de uitstraling, de duurzaamheid en de unieke sfeer die u met de houten luiken met lamelpanelen creëert in uw huis. Shutterkoning is de nummer in shutters.


Sfeervolleshutters is landelijk de goedkoopste. Kom langs bij een verkooppunt in uw omgeving. Beste kwaliteit op maat gemaakt. Een ruim assortiment raamdecoratie en raambekleding vind je bij KARWEI.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts