donderdag 25 augustus 2016

Foto op muur

Foto uploaden, formaat kiezen, en klaar. Vandaag bestel morgen bezorgd! Laat hier je foto groot afdrukken! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!

FotoMuur heeft al meer dan jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardig foto vliesbehang. Dit geeft u als klant het grote voordeel dat u in volle vertrouwen uw eigen persoonlijke foto op vliesbehang online kunt bestellen. Wij garanderen u de beste kwaliteit en de scherpste prijs per m2. Bekijk het bord Foto muren van marleenkoningvd op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Foto muren , Muur en Interieur.


Bekijk onze diverse soorten muurdecoratie en kies het materiaal dat het beste past bij jouw woning en smaak. Ga voor een mooie foto op canvas, een stoere foto op hout of een toffe foto op aluminium.

Alle wanddecoratie wordt geleverd inclusief een gratis ophangsysteem. Zo geniet jij na ontvangst snel van jouw mooiste foto aan de muur. Kwaliteits check van foto voor behang. Heb je een mooie foto die je graag in groot formaat als behang op de muur zou willen hebben? De IXXI is geschikt voor bijna alle oppervlaktes.


Als je een erg grove muur hebt kan het gebeuren dat je IXXI minder goed hecht. Werk aan de Muur heeft een enorme collectie fotografie kunst op canvas, aluminium of ingelijste print. Laat je foto vergroten op prachtige materialen, van foto op canvas of hout tot acrylglas of aluminium.


Daarnaast kun je bij forex en karton kiezen voor letters, cijfers en diverse vormen. Een foto op aluminium geeft een stoere en industriële look. Je hebt keuze uit geborsteld aluminium, perfect voor een mooie zwart-witfoto, of aluminium met een witte toplaag waarop je kleurenfoto goed uitkomt. Bij HEMA bestel je de beste kwaliteit foto op canvas voor aan de muur. Je plaatst heel gemakkelijk één foto of een collage op jouw kunstwerk.


Daarnaast heb je de beschikking over een aantal filters die jouw foto extra impact geven. Verschillende formaten beschikbaar waardoor je altijd de juiste keuze kunt maken !

Soorten behang op beslist. Hang je werk aan de muur met een strak aluminium frame waar het textieldoek met je foto exact in past. Deze wanddecoratie is een kwalitatief alternatief voor een foto op canvas, foto op hout, foto op aluminium of een foto poster. Stel je voor: je bent op zoek naar een manier om je wand aan te kleden. Het liefst zou je een mooie foto aan de muur willen hangen, maar je kunt dit veel origineler aanpakken dan alleen een ingelijste foto.


Waarom zou je niet de hele muur bedekken met een foto ? Een manier van het inpakken van een muur is behangen. Besluit welke foto ’s je wilt gebruiken – het fijne van een collage is dat je hem zo groot kunt maken als je wilt, met heel veel verschillende foto ’s. Maak een ruwe schets van de vorm van je collage op een vel papier of leg je foto ’s alvast in de goede vorm op de vloer of tafel.


Plak je afdrukken op de muur en genieten maar! Dit fotobehang wordt op een rol in banen geleverd die je naast elkaar op de muur plakt. Het voordeel van deze modellen is dat we dit fotobehang wel op maat voor je kunnen maken. Vlies fotobehang is steviger dan papieren behang en beter bestand tegen vocht. Voor het bevestigen van vliesbehang smeer je juist de lijm op de muur en niet het op behang.


Toegevoegd na minuten: die poster-buddies heb ik ook geprobeerd. Je mooiste foto megagroot aan de muur. Een afdruk op canvas kent iedereen waarschijnlijk wel, maar ook andere technieken winnen aan populariteit. Er is ook aluminium-dibon kunststof en plexiglas. Welk materiaal verdient een plekje aan jouw muur ? Tuinposter met eigen foto.


Jouw favoriete foto staat mooi op een tuinposter! Fleur je tuin op met een foto of afbeelding waar jij vrolijk van wordt of kies een foto die bij de inrichting van je tuin past! Met onze fotobewerkingen maak je jouw UV- en waterbestendige tuindoek tot een uniek ontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts