maandag 2 oktober 2017

Hoofd zaklamp hema

Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Eenvoudig verstelbare Hoofdlampen. De grootste collectie zaklampen! Zaklampen tegen de laagste prijzen. Morgen al in huis vanaf €2.

De LED hoofdlamp zorgt er voor dat je de handen altijd vrij hebt! Vanwege het gebruik van LED techniek gaat de batterij lang mee. Het product heeft een vermogen van 14x06W en werkt op 3x AAA 5V (exclusief).


Uitgerust met een ergonomische handgreep voor een stevige en comfortabele grip, rubberen ring, maximale autonomie van twaalf uur. Aangedreven door een batterij-indicator licht waardoor de zaklamp ideaal is voor klussen of andere donkere plekken. Met behulp van de handige schakelaar kan je eenvoudig tussen de modi schakelen met slechts één hand.


De kop van de zaklamp wordt gebruikt om de focus aan te passen van een smalle, gerichte straal naar een brede, diffuse. Op zoek naar een zaklamp ?

Deze superleuke en handige zaklamp kan je in het donker goed gebruiken. Deze KS Tools LEDMAX CREE LED- zaklamp is, dankzij zijn compacte ontwerp, een zeer handig verlichtingsinstrument. Deze zaklamp heeft een clip en is ideaal voor broek- en borstzakken.


De ultraheldere led levert tot 7Lumen met Watt zodat jij zelfs de donkerste werkplekken kunt verlichten, of het nu thuis, in een voertuig, op de camping of tijdens een noodsituatie aan de weg of stroomuitval is. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten deze website volgen en informatie over jou verzamelen. Zodoende kunnen HEMA en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Bestel snel jouw kampeerartikelen. Ruim aanbod kampeerartikelen.


Meerdere aanbieders online. Vind kampeerartikelen online. Alle merken kampeerartikelen. Grootste aanbod kampeerartikelen. Doordat de zaklamp erg compact is kan je de zaklamp gemakkelijk meenemen.


Deze professionele, ultraheldere hoofdlamp is. De zaklamp heeft modi (High - Low en Strobe) en is gemaakt van hoogwaardige aluminiu. Dit is zeker aan te raden voor outdoor acitiviteiten zoals wandklimmen of abseilen.

De meeste moderne lampen van tegenwoordig zijn led zaklampen. Deze hebben een krachtige, heldere lamp die niet veel stroom verbruikt. Voor 21:bestel is morgen in huis. Voor optimaal draagcomfort kiest u een hoodflamp met twee banden, een draagband en een extra band midden over uw hoofd. Voor werk in kruipruimtes en andere klusjes in het donker is een hoofdlamp een uitkomst.


Kies uit hoofdzaklampen op batterij of speciale zoeklampen met energiezuinige. De Konusflash-is een zaklamp van Konus geschikt is voor het dragen op uw hoofd , zodat u altijd uw handen vrij heeft. Verder is de zaklamp uitgerust met 1W power LED. Kan ik bij jullie ook terecht voor advies over hoofdlampen? De Sencys hoofdlamp rood en zwart gekleurd heeft een lichtstroom van 1lumen en kan als handlamp gebruikt worden.


Gebruik geen verschillende soorten batterijen door elkaar en gebruik altijd hetzelfde type. Waar op letten bij zaklampen kopen? Ga je zaklampen kopen, dan merk je al snel dat er bij dit praktische artikel enorm veel keuzes te maken zijn. Een grote zaklamp , mini zaklamp , sterke zaklamp en zaklampen die oplaadbaar zijn, het kan allemaal. Geen gedoe met losse batterijen, maar gewoon een ingebouwde accu die je eenvoudig weer oplaadt via de micro-USB-aansluiting.


Een enkele keer beschikt de hoofdlamp over een losse batterijhouder. Het voordeel hierbij is dat je het gewicht van de batterijen niet op je hoofd draagt, maar ergens onder je kleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts