maandag 6 mei 2019

Hout olie

Vind restol houtolie als je nu zoekt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9. Je hebt geen grondverf nodig, maar zorg wel dat je het hout goed schoonmaakt voordat je de olie aanbrengt.


Bij houten meubelen kan het ook goed zijn om het hout na het drogen een beetje op te schuren. Het hout moet voor de eerste behandeling met de olie schoon, droog, zuig- en trekvast en stof- en vetvrij zijn.

Houtolie op de juiste wijze verwerken! Alle hout moet vooraf eventueel nog goed geschuurd worden. Na deze voorbehandeling kun je de eerste olielaag aanbrengen. Olie zorgt er voor dat water en vuil minder invloed hebben op het hout.


Olie bestaat in naturel of wit (white wash). Geeft een diepe gloed aan de oorspronkelijke kleur van het hout. Een ruim assortiment houtolie en inspiratie vind je bij KARWEI. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online!

Olie is ideaal voor zachtere houtsoorten. Wanneer gebruik ik olie en wanneer beits om hout te beschermen? Goedgekeurd voor gebruik op oppervlakken voor voedselbereiding.


Lees over zowel positieve als negatieve eigenschappen en wanneer kies je voor welk afwerk product. Het bevat een UV-filter waardoor de kleur behouden blijft. U krijgt een duurzaam en mooi resultaat in zijdeglans of matte afwerking. Kleeft niet meer en is waterafstotend na 4-uur.


Ook op tuinmeubilair, gevelbetimmeringen en houten speeltoestellen worden deze producten veelvuldig toegepast. Het biedt een jarenlange bescherming omdat het hout ook waterafstotend maakt. Bij Tuinhout Compleet kunt u hout olie kopen ter bescherming van al uw houten buitenprojecten.


Denk daarbij aan het impregneren van houten tuinmeubelen, veranda’s, tuinhuisjes, pergola’s, en alle andere houten constructies. U heeft de keuze uit meer dan achttien zijdeglans kleuren en acht matte kleuren. Op zoek naar producten voor houtbescherming? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan.


Bekijk hier ons online aanbod. Hout is een natuurproduct en als je hout niet behandelt wordt het zeer snel grijs. Er zijn verschillende manieren om hout te behandelen. Op deze pagina geven wij de meest voorkomende alternatieven van onbehandeld hout en de meest voorkomende methodes om hout te behandelen.


Wil je jouw houten meubels, houten vloeren en deuren verzekeren van een lange levensduur?

Een laag beits biedt uitkomst! Door het hout te beitsen, bescherm je het tegen invloeden van buitenaf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts