donderdag 1 augustus 2019

Pastoe vision opruiming

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Keuze uit meer dan 3wandkasten! Voor de laagste prijs op Beslist. Simple, timeless and modern design that at the same time offers endless possibilities to add your own character to cabinets, chairs, tables. Alles is van zeer hoge kwaliteit en zorgvuldig vervaardigd in onze fabriek.


Pastoe vision opruiming

Vision has unlimited compositions and possibilities. Every component is carefully designed and diligently crafted in our factory. The minimalistic design makes a. Als je online koopt mag je vanaf nu de code “december19” als kortingscode bij de checkout invullen. Je mag ook hieronder een afspraak maken om de kasten te bekijken.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Pastoe Vision wandmeubels.


Mooie kasten in strakke uitvoering en verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Ontdekt u zelf de kwaliteiten van dit topmerk! De studio bestaat al meer dan 1jaar en heeft in die tijd een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie, die steeds opnieuw herkend en omarmd wordt. Kies uit 1producten vanaf € 2700.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Careful design makes and shapes your living environment. Bij Gilsing Wonen in Zevenaar, kast Vision in Jubileum uitvoering, romp in Snow White, deurtjes in Snow White, Light Grey, Bleached oak. It survives the changes in style and taste. It is our mission to create cabinets of timeless beauty.


Deze hebben we dan ook onder andere op voorraad. Bekijk alles met pastoe vision ! Of het nu om zitmeubelen, tafels of kasten gaat. De Vision serie is een driedimensionaal opbergsysteem, dat zowel op poten kan staan als direct aan de wand kan worden bevestigd. Met het volledige verstek en de greeploze fronten zijn allerlei prachtige composities te maken.


Tijdens de opening is de outlet van 10. Extra fijn: aankopen kun je direct meenemen of laten bezorgen tegen een meerprijs. Sinds die tijd is het accent steed smeer komen te liggen op opbergmeubelen, met name zelfs samen te stellen systemen. De collectie moet geschikt zijn voor uiteenlopende woningen, ‘pase partout’ dus.


Pastoe vision opruiming

Dit idee is verwerkt in de merknaam. Wandkasten nu al vanaf €195. Net zo bijzonder als het huis waarin de kast komt te staan. Duidelijke, eenvoudige vormgeving met verrassende kleurcombinaties.


Iedereen kent wel een pastoe meubel uit zijn jeug of heeft een meubel overgenomen van opa en oma. Een driedimensionaal opbergsysteem, waarmee door het volledige verstek en de greeploze fronten composities van lijnen, vlakken, volumes en kleuren kunnen worden gerealiseerd. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Met meer dan 1componenten zijn de mogelijkheden oneindig.


Pastoe vision opruiming

De serie deelt zich op in gesloten rompen ( Vision ), open rompen (Boxes) en rompen met een doorlopend blad (Elements). Designers Pierre Mazairac en Karel Boonzaaijer. De kast die het beste te omschrijven valt als eenvoudig, zeer effectief met een top design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts