vrijdag 4 oktober 2019

Magneet sticker muur

Profiteer van Korting. Aanbieding nu voor €198! Vind wat je zoekt op Finecomb.


Deze muurstickers zijn een heruitvinding van de klassieke muursticker: niet enkel decoratief, maar ook een super alternatief voor het klassieke magneetbord. Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Magneet , magneetje Oak, eiken van Hubsch.


Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Voor een vrije vorm sticker heb je een vectorbestand nodig met daarin een contourlijn in de vorm zoals je de sticker gesneden wil. Scherpe prijzen, Scherpe print.


Met de zelfklevende laag is de muur snel voorzien van een strakke laag magneet en krijt. Binnen een half uurtje ben je klaar! De sticker is ontzettend mooi. Groot en leuke kleuren, fleurt de kamer helemaal op. Heel leuk ook met de magneten.


Uiteraard gebuiken wij deze sticker op een geverfd kinderkamer. Helaas komen elke dag meerdere delen los, wat echt niet zou mogen. Zeker omdat de prijs toch niet weinig is.


GAMMA verschillende magneten , stickers en bordjes, handig voor in huis of op het werk. Cijferstickers kunt u bijvoorbeeld gebruiken om het huisnummer aan te geven op een schuur of brievenbus. Het ruime assortiment waarschuwingsborden biedt voor iedereen wel een oplossing. Niet alleen voor uw auto, maar elk stalen of ijzeren oppervlak! Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Netjes schrijven en tekenen en super goed schoon te houden. Het vinyl bevat ijzerdeeltjes waardoor je met de bijgeleverde magneten al je persoonlijke briefjes kan ophangen. D Dubbele laag Vlinder Muur Sticker op de muur voor Home Decor. MAGNETEN ZONDER VEEL LAGEN MAGNEETVERF AAN TE BRENGEN.


MET ONZE MAGNEETBORDSTICKERS HEB JE SNEL EEN MAGNEET - EN. Het Belgische label Groovy Magnets legt haar focus op magnetische wanddecoratie door middel van magneetbehang-, stickers -, posters en bijhorende magneten. Met magneetverf maak je muren magnetisch. Plakban duimspijkers, lijm of ander bevestigingsmateriaal is verleden tijd. Voortaan kan je alles met magneten aan de muur hangen waardoor de muur onbeschadigd blijft.


Muursticker MuzieknotenDeze muzikale Sticker staat geweldig op iedere plekje in huis, de muzieknoten dansen over de muur. Ik heb juist deze krijt sticker aangeschaft omdat er bij staat plakt op alle oppervlakken. Dit is zeker niet het geval. Hij plakt totaal niet op een muur (ik heb een redelijk gladde muur , dus geen baksteen, beton etc).


We hebben hem op een deur moeten plakken omdat hij nergens anders aan plakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts