vrijdag 4 oktober 2019

Screens op maat

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. Topkwaliteit - De Beste Kwaliteit voor de Allerbeste Prijs.


Omdat wij voor 1 achter de kwaliteit van onze rolluiken staan geven wij jaar garantie op zowel de screens , het screendoek als de motor.

Screens op maat bestellen vanaf € 700. Zorg voor een heerlijk koel huis. Daarbij heb je keuze uit verschillende screendoek- en framekleuren. Wij helpen u graag bij de keuze van de perfecte screens en het installeren daarvan. IntraSol staat al jaar voor deskundigheid in zonweringoplossingen en screens op maat.


Met de screens op maat van Aluprotect beschikt u over zonwering die weinig ruimte innemen, het zomers koel in huis houden en de zon weren zonder dat het te donker wordt in huis. Met onze maatwerk screens bestelt u eenvoudig de screens met de gewenste formaten en kleur. Met screens zorg je ervoor dat jouw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar toch koel blijft.

Het voordeel van screens is dat ze minder ruimte in beslag nemen en er dus een vrije doorloop langs het raam behouden blijft. GAMMA heeft een uitgebreide collectie zonweringen zoals uitval- en knikarmschermen, markiezem, screens en rolluiken. Ruime keuze in doekdessins en kleuren. De buitenzonwering van GAMMA is zowel in standaardmaten als in maatwerk verkrijgbaar.


Bovendien heb je de keuze uit meerdere bedieningsmogelijkheden, waaronder ook elektrische bediening. Zonwering op maat bij GAMMA voor knikarm- en uitvalschermen, rolluiken, markiezen en screens. Of bekijk onze standaardmaten knikarmschermen.


Op een zonnige dag trekt u er graag op uit. U geniet van de zon, als u maar terugkomt in een koel huis. Dat kan met onze zonwering screens. Dan kunt u ervoor kiezen om met een druk op de knop uw screen omlaag of omhoog te doen.


Dit kan bijvoorbeeld heel eenvoudig met een afstandsbediening vanaf de bank, terwijl u kijkt naar uw favoriete tv-programma. Wanneer het screen volledig omhoog is, zit het veilig opgerold in de gemonteerde screenkast. Reflecteert de zon op uw beeldscherm?


De Brustor screens bieden een praktische en elegante oplossing om te genieten van het zonlicht zonder daarvoor in te moeten leveren op uw privacy. Wilt u genieten van volledige privacy? Gardano biedt screens aan voor uw veranda, overkapping of lamellendak op maat.

Met behulp van deze verduistering kunt u nog meer genieten van uw tuin en heb je geen last meer van die vervelende laaghangende zon die uw zicht verblind. Het principe van dit type zonwering is ongeveer hetzelfde als bij een rolluik, waar in dit geval het doek tussen twee geleiders naar boven en beneden kan bewegen. Alle screens worden netjes ingemeten en geplaatst door onze vakmensen. De zonwerende screens zijn breed toepasbaar en sluiten aan op iedere situatie. Niet voor niets zijn ze al jaren een vertrouwd gezicht bij woningen en bedrijfspanden.


Bovendien heeft een screen een isolerende werking wat tot een besparing van kan leiden op uw huidige energiekosten. Daarnaast gaat een screendoek verkleuring van uw meubilair tegen! Redenen genoeg om te kiezen voor het screendoek vervanging, zodat uw screen weer jaren mee kan. Met een screen rolgordijn op maat kies je voor absolute topkwaliteit en de perfecte maat. Jij stelt het rolgordijn van begin tot eind samen zoals jij hem wenst, de mogelijkheden zijn groot.


Welk screen rolgordijn op maat kies jij? Bij De Groot Zonwering Groningen worden de screens op maat gemaakt. Nadat er een afspraak is gemaakt, komen wij graag bij u langs om de maten op te nemen en de offerte te presenteren.


Met een ruime keuze aan kleuren en doeken, kunt u uw screens zo mooi maken als u zelf wilt. Ideaal als raamdoek, bevestiging met tourniquets op het kozijn. Een veel goedkopere oplossing dan complete screens , ook vaak toepasbaar in situaties waar geen screen toegepast kan worden.


Bij ons perfect op maat te bestellen, vul de breedte en hoogtemaat in millimeters in, en de prijs wordt automatisch berekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts