vrijdag 4 oktober 2019

Stille wc ventilator

Topkwaliteit voor de Laagste Prijs! HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar! Wie bieden de Laagste Prijs Garantie.


Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL.

Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Ventileren is een absolute noodzaak! Serie zeer stille badkamer-toilet ventilatoren met een capaciteit van ca. De motor is gemonteerd op silentblocks die de trillingen absorberen en voor een uiterst laag geluidniveau zorgen.


Energiezuinige en Stille Badkamer ventilator met Timer wit - diameter van 100mm. Monteer de geluidsarme en energiezuinge badkamerventilator met timer voor een gegarandeerde aan- en afvoer van lucht. Onze badkamerventilatoren zijn geschikt voor afzuiging in uw badkamer, toilet, berging of iedere andere ruimte in uw huis.


De muur- en plafondventilator van de VENTS QUIET-serie is een extra stille , energiebesparende en universeel bruikbare ventilator voor kleine ruimtes met vele verschillende beschikbare functies en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Warme slapeloze nachten los je op met een stille ventilator.

Deze geruisloze ventilatoren produceren maximaal decibel terwijl ze jouw slaapkamer voorzien van frisse lucht. Je kunt dB vergelijken met zacht geroezemoes, het geluid van de gemiddelde koelkast en natuurgeluiden bij een boswandeling. Een badkamerventilator met timer kan je zo instellen dat deze gedurende een bepaalde tijd nog blijft draaien. Daarnaast zijn er ook ventilatoren die automatisch inschakelen bij een te hoge luchtvochtigheid.


Bij een trekkoord model is de ventilator voorzien van een trekschakelaar met koord zodat je de ventilator gemakkelijk aan en uit kan schakelen. Nadeel: als je de ventilator aan zet, dan moet je er ook weer aan denken hem weer uit te zetten, anders wordt je badkamer koud. Je blijft dan warme lucht wegblazen.


Soms wordt de ventilator aangesloten op dezelfde schakelaar als het licht. De ventilator doet het dan zolang het licht brandt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Morgen al in huis vanaf €23.


Stille ventilator waarmee je goed kunt slapen Goed kunnen slapen is nog wel eens lastig met warm weer. Als je dan gebruik maakt van een ventilator in de slaapkamer dan kun je gestoord worden door het geluid dat de ventilator produceert. Het is daarom van belang om een geruisloze of stille ventilator te nemen die je niet uit je slaap houdt.


Platte ventilatoren voor vochtige lokalen - AXN 125. De diameter van 1mm is een courante maat voor ventilatiekanalen in sanitaire lokalen. Waterbestendig voor extra.


Ultra stille design ventilator.

Front in ABS behuizing en vleugel in polypropyleen. Motor 230V-50Hz klasse B voorzien van een thermische beveiliging. Dit geluid kun je vergelijken met zacht geroezemoes.


Als het geluidsniveau hoger is dan dB, dan is dat relatief luid. Een ruim assortiment Inbouwventilatoren en inspiratie vind je bij Karwei. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Er wordt hierdoor dus gezorgd voor een relatief stille werking. Wil je niet dat de ventilator de hele nacht aanstaat? Je kunt namelijk ook gemakkelijk de sleep timer instellen, waardoor het apparaat na een bepaalde tijd automatisch uitgaat. Bekijk ons assortiment badkamerventilator in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. Zoek je een stille ventilator ? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. En als je iets kleiners wil dan een plafondventilator, of gewoon van mini houdt, is een tafelventilator wellicht meer jouw ding.


Wat je ook zoekt, een goedkope ventilator vind je altijd bij HORNBACH dankzij onze laagste prijsgarantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts