vrijdag 2 juni 2017

Giezen woninginrichting

Design, Functie en comfort. Laat je inspireren op OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Mooi design voor scherpe prijzen!

De passende fauteuils - OTTO. Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! Voor de laagste prijs op Beslist. Woninginrichting Giezen in Emmen.


Wij bieden u alles op het gebied van vloeren, gordijnen, raamdecoratie, zonwering en vloerkleden. En dat is veel, heel veel!

Duizelingwekkend veel eigenlijk als u al die verschillende mogelijkheden voor ogen houdt. Bij aankoop van producten ontvang. Van PVC vloeren tot laminaat, parket tot kamerbreed tapijt, en van marmoleum tot het vloerkleed waar je elke vloer mee afmaakt. Kom naar de showroom en laat je inspireren rond interieur en woonstijlen.


Profiteer van meer dan jaar ervaring en laat je adviseren door onze medewerkers. Al meer dan jaar een begrip in Emmen en omgeving. De tijden dat je een rolgordijn kocht puur tegen de zon, zijn voorbij. Vroeger koos je een rolgordijn uit tien kleuren en was je blij als het.


Bestel woonkamerinrichtingen online. Dankzij onze service, betrokkenheid en persoonlijk contact zijn wij al meer dan jaar een begrip in Emmen en omgeving. De locatie werd en is tot op heden Weerdingerstraat te Emmen.


Afkomstig van Giezen woninginrichting. Alles begon in een klein winkelpandje. Stoelen voor de laagste prijs. Vanwege onze service en betrokkenheid zijn wij al meer dan jaar een begrip in Emmen en omgeving.


Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Mondea Interieur B.

Tijdens je adviesgesprek in de winkel maak je kennis met onze soorten raambekledingen, de verschillende materialen en dessins. Natuurlijk komen ook de bedieningsmogelijkheden aan bod. Emmen, Overijssel, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Tweewielercentrum Giezen is al meer dan jaar een begrip in Hoogkerk en omstreken.


Twee jaar geleden nam Erik Giezen het stokje van zijn vader over en het familiebedrijf staat als vanouds garant voor goede service en kwaliteit. Giezen is gespecialiseerd in tweewielers en kan nagenoeg alles op dat gebied leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts