dinsdag 3 oktober 2017

Tuinhuis als slaapkamer

Op zoek naar een Tuinhuis? Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Naar wens gemonteerd door vakmensen. Werken en studeren in de natuur?


Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bestel dus NU uw Tuinhuisje Online!

Ondanks de geringe afmeting wordt het huis zeer veel gebruikt. Als iemand uit dit gezin van personen een rustig plekje zoekt, is de kans groot dat het tuinhuisje opgezocht wordt. Een extra tuinhuis is dat handig?


Jazeker, je kunt het gebruiken als extra opbergruimte voor fietsen en tuinmeubilair of inzetten als gastenkamer of extra woonruimte. En ze zijn er in allerlei maten dus je hoeft er echt geen twintig meter lange tuin voor te hebben. Kan u bevestigen of dat mogelijk is mits de nodige isolatie om zowel in de zomer als de winter in te verblijven? Inrichting van tuinhuis : Erg leuk hoe sommige mensen dit hebben ingericht om er een volledige werkruimte keuken, logeerverblijf of slaapkamer van te maken.


Mocht ik ooit een tuinhuisje aanschaffen, dan weet ik in ieder geval wat ik ervan ga maken.

Een heerlijk aparte werkruimte lijkt mij stiekem toch wel heel fijn! Een van de voorwaarden is dat uw tuinhuis niet hoger mag zijn dan meter en u deze niet gebruikt als slaapkamer of keuken. De totale oppervlakte van ‘bijbehorende gebouwen’ mag niet meer zijn dan 30m2. Onder bijbehorende gebouwen vallen tuinhuizen , veranda’s, garages, carports, fietsenstallingen etc. Veel mensen gebruiken het tuinhuis dan ook als opslagplaats voor fietsen, tuingereedschap, tuinartikelen en hout.


Geïsoleerd tuinhuis laten bouwen. Als u voor Schäffer Tuinhuizen kiest heeft u een brede keuze in mogelijkheden. Kiest u voor een blokhut met overkapping of een tuinhuisje met veranda?


Als u hierbij aangeeft dat uw voorkeur een geïsoleerd tuinhuis betreft, dan maken wij dat uiteraard voor u in orde. Het leven is helaas niet zo simpel dat je gewoon maar even een tuinhuisje of pipowagen of caravan in je tuin kunt zetten, en dat vervolgens gebruiken als extra slaapruimte. Want als je er elke nacht slaapt dan verandert de functie in ‘wonen’ en dat mag zo maar niet.


Bekijk meer ideeën over Tuinhuizen , Tuinhuis en Tuinhuisjes. Boek het Tuinhuis , Ulrum. U krijgt direct een bevestiging. Wat lijkt ons dat heerlijk als je een tuinhuis hebt waar je gewoon eventjes van alles kunt doen waar je in huis geen zin in hebt, geen ruimte etc. Tuinhuis inspiratie is een onderwerp waar we het niet heel vaak over hebben, maar dankzij dit prachtige voorbeeld van een tuinhuis in Denemarken moeten we dit onderwerp wel aansnijden.


In Nederland vind je volop tuinen met een houten tuinhuisje er in.

Deze worden vaak gebruikt als extra schuur of berging voor gereedschap, tuinmeubelen en tuinaccessoires. Maar is het niet zonde om een tuinhuis enkel hiervoor te gebruiken? Met een tuinhuis is namelijk veel meer te realiseren dan een rommelruimte!


Ook hier kan een tuinhuis de oplossing bieden. Want een tuinkantoor is een ideale extra ruimte waarvoor je vaak geen bouwvergunning hoeft aan te vragen. Kortom, met een simpel tuinhuis kun je werkelijk alle kanten op. Andere leuke ideeën zijn bijvoorbeeld een tuinhuis inrichten als speelruimte voor de kinderen, als atelier of hobbyruimte. Als een klant snel een aanbouw nodig heeft, dan zetten we die al in een dag neer.


Zo veel mogelijk bereiden we voor in onze werkplaats, zoals de steenstrips van gezaagde stenen aan de buitenzijde. Op de locatie zelf is het dan een kwestie van de delen in elkaar zetten. Dat gaat snel en de klant hoeft niet in te leveren op kwaliteit.


Een bijgebouw is namelijk geen bouwgebouw zodra er zelfstandige functies voor wonen zijn. Om die reden mogen er bijvoorbeeld ook in de garage geen zelfstandige wooneenheden , en zelfs geen slaapkamers worden gebouwd. Als u toch wilt dat uw zoon daar gaat verblijven raad ik u aan het gebouwtje als tuinschuur of iets dergelijks te typeren.


De Blokhutspecialist is HET adres om uw tuinhuis , blokhut, houten garage, chalet of houten overkapping op maat te kopen. Soms is iets alleen meldingplichtig (geen formele vergunning nodig) als je bouwsel beneden de 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts