maandag 5 juni 2017

Foto op behang drukken

Fotobehang full color bedrukt. Enkelzijdig full color bedrukt. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 95! Foto uploaden, formaat kiezen, en klaar.

Vandaag bestel morgen bezorgd! Favoriete foto en de afmeting van je foto Jou favoriete foto is zeer waarschijnlijk prima op behang te drukken. Wanneer de foto met een goede digitale camera is gemaakt en de foto een redelijke resolutie heeft is dit voldoende om de foto op behang te drukken.


Wij adviseren om een foto te gebruiken met minimaal 8pixels per meter fotobehang. Een levensgrote foto op hoogwaardig fotobehang printen? Of het nu die ene spectaculaire vakantiefoto is, een zelfbedacht patroon of een tijdloze zwart-wit foto , Reclameland print het op hoge kwaliteit op een zware kwaliteit behang. Behang op maat laten printen?


Wij leveren uitsluitend fotobehang op maat.

Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het behang altijd perfect past. Dit geeft u als klant het grote voordeel dat u in volle vertrouwen uw eigen persoonlijke foto op vliesbehang online kunt bestellen. Wij garanderen u de beste kwaliteit en de scherpste prijs per m2. Dit kunnen wij, omdat we het behang geheel zelf bedrukken in onze eigen fabriek. Je kunt helemaal zelf kiezen welke foto je op het behang af laat drukken en op welke afmeting.


Een geschikte behang foto is bijvoorbeeld een vakantiefoto, natuurfoto of steden foto. Wel is het belangrijk dat je voor het beste resultaat rekening houdt met de volgende afmetingen. Per meter behang , dient jouw foto minimaal 7pixels te hebben.


Deze behangsoort is sterk, scheurvast en gemakkelijk afneembaar met een zachte doek. Ook is het behang gemakkelijk aan te brengen zonder behangtafel! Meer weten over de kwaliteiten van.


Upload een eigen foto of maak een keuze uit de databank van Praxis. Tijdens het samenstellen van het fotobehang zie je direct het eindresultaat en kun je verschillende dessins uitproberen. Hierdoor vind je jouw perfecte behang.


Hoe leuk is het dan om zelf je eigen behang te ontwerpen? Laat jouw behang bedrukken met een mooie foto of ander ontwerp en creëer zo een unieke muur die niemand anders heeft.

Wij drukken het behang op airtex. Dit is een dun, maar sterk materiaal, met een matte. Denk aan een mooie vakantiefoto of misschien heb je een leuke foto van de kinderen of een trouwfoto.


Selecteer een mooie foto van goede kwaliteit en wij drukken de foto op behang op maat van jouw muur. Je kan hierbij kiezen tussen fotobehang geprint in banen namelijk vliesbehang of behang dat uit één stuk wordt geprint en dit is airtex behang. Het behang wordt voor je op maat gemaakt en zorgt voor een nieuwe look waar jouw verhaal uit blijkt. Welke kwaliteit moet ik kiezen?


Ons behang wordt op niet-geweven materiaal gedrukt. Bestel nú je foto op kwalitatief goed behang in allerlei formaten. Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Volg simpelweg de stappen op deze site om je interieur, thuis of op het werk, een prachtige nieuwe en eigen look te geven. Voor het drukken van uw behang maken wij gebruik van CMYK vierkleurendruk.


De hoogwaardige kleuren en onze zeer moderne drukmachines dragen bij aan een lange levensduur van het drukbeeld. Voldoet de foto niet aan de vereiste kwaliteit, maar wil je de foto toch per se op behang drukken ? Sommige foto ’s kunnen bewerkt worden, zodat ze uiteindelijk toch geschikt zijn. De foto bewerken gebeurt pixels voor pixel.


Een secuur werkje om te voorkomen dat oneffenheden worden uitvergroot. Het is een zeer sterk behangsoort en bestaat uit één deel. Je hebt dus geen banen zoals bij een standaard vlies- behang. Het behang heeft een fijne structuur waarmee foto ’s haarscherp worden afgedrukt.


Daardoor blijft het veel langer mooi en scheurt het minder snel. Als u uw fotobehang met eigen foto wilt bestellen laat u uw eigen foto of uw eigen ontwerp drukken op duurzaam vliesbehang. Het voordeel van dit behang is dat het zich zeer eenvoudig laat verwerken. Met een levensgrote foto geprint op fotobehang komt je kamer echt tot leven.


Deze heeft namelijk een mooie natuurlijke uitstraling en past in vrijwel ieder interieur. Door de glans van het materiaal komen de kleuren hier krachtig op uit. Echt trendy zijn de foto op hout en foto op aluminium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts