maandag 5 juni 2017

Gordijnen ophangen plafond

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Design, Direct Van De Makers.


Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Het ophangen van een gordijnrail aan het plafond is makkelijker als je eerst een basislat aan het plafond bevestigt. Schroef deze op een paar plaatsen aan de plafondbalken vast.

Steunen eerst aan de rail en vervolgens vastschroeven. Eén van de manieren van ophangen van gordijnen is door gebruik te maken van een gordijnroede. De gordijnroede wordt aan de muur of plafond gemonteerd en aan de roede komen ringen te hangen.


Vervolgens komen aan deze ringen geplooide gordijnen te hangen. Dit kan een enkele, dubbele of drievoudige plooi zijn. Dichter op het plafond of juist minder dicht tegen het plafond aan. Op deze manier kun je de gordijnen stellen. Zoals je ziet hebben wij de in-between (vitrage) aan de binnenkant gehangen.


Door er een donker gordijn achter te hangen, komt het kantpatroon heel mooi uit.

Als je gordijnen gaat ophangen moet je eerst bepalen waar je de gordijnrail gaat bevestigen. Binnenin het kozijn, op het kozijn of aan het plafond. In het stappenplan van Karwei lees je alles over hoe je gordijnen op maat maakt en ophangt aan het plafond. Klemdragers en montageprofielen zijn ideaal als u graag uw gordijnen zonder boren ophangt.


Het monteren van uw nieuwe gordijnen is heel eenvoudig. U bevestigt ze namelijk heel eenvoudig aan speciale montageprofielen die u aan uw ramen klemt of op kozijnen en wanden plakt. Om snel zelf aan de slag te kunnen, geven we je graag een aantal tips.


Wil je gordijnen toch liever laten ophangen ? Onze ervaren medewerkers doen dit graag voor je. Na het zien van deze video, kun je direct zelf aan de slag! Daarnaast dempen ze het geluid en houden ze kou of warmte buiten.


De meest gebruikte manier om een gordijn op te hangen is door middel van een metalen of aluminium gordijnrail die je met beugels tegen je plafond of muur bevestigt. Kant-en-klare gordijnen van KARWEI zijn voordelig en je kunt ze zo mee naar huis nemen. Gordijn ophangen We gaan gordijnen ophangen ! Het stappenplan helpt je hoe je gemakkelijk de gordijnen op maat. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Ruim assortiment online bestellen! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! De wanden en het plafond van het huis, kantoor of werkruimte waar uw project loopt moeten puntgaaf blijven dus u als woning- of projectinrichter laat uw gordijnen ophangen zonder boren. Dat is een specialisme dat u graag overlaat aan een expert. Ophangen van gordijnen : rails of roede? Heb je eindelijk jouw keuze gemaakt tussen de vele soorten gordijnen , stoffen en kleuren, moet je bepalen hoe je de gordijnen gaat ophangen.


Aan een gordijnrails of een gordijnroede, elektrisch, via domotica of met de hand bedienbaar, recht of met een bocht. Om het ophangen van een gordijnrail aan het plafond eenvoudiger te maken, kunt u van tevoren een houten basislat tegen het plafond bevestigen. Hiertegen kunt u dan de railhouders plaatsen met gewone schroeven. De rails kan nu aan het plafond worden gemonteerd.


We gaan in dit geval gordijnen plaatsen met een gordijnrail met schakels, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een gordijnroede te gebruiken. Dit kan het beste met twee personen worden gedaan zodat één persoon de rails vast kan houden en de andere kan schroeven. Zelf de gordijnen ophangen.


Kijk hoe de steunen en de roede in en uit elkaar gaan. Ik heb een gipsplafond waaraan gordijnrails heeft gehangen. Ik wilde vanmorgen deze nieuwe rails ophangen , maar de schroeven hebben niet echt overtuigend grip in het gips (oude schroefgaten met pluggen gebruikt). Heeft u vragen of wilt u meer informatie over hoe gordijnrails ophangen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts