woensdag 2 augustus 2017

Douchewand spiegelglas

Groot assortiment voor iedere badkamer. Douchewanden van alle merken op beslist. Bestel Online Of Bezoek De Showroom!


Deze wand die standaard aangeleverd wordt met een aluminium muurprofiel en een messing verchroomde stabilisatiestang, heeft aan de buitenzijde spiegelglas en aan de binnenzijde rookglas waardoor je wel van binnen naar buiten kijkt maar andersom niet! Het spiegelglas geeft een leuk effect in uw badkamer.

Na het bestellen van de douchewand spiegelglas gaan we direct aan de slag met uw bestelling. Zo heeft u de douchewand spiegelglas zo snel. Een spiegelglas douchewand is een nieuw hebbending voor in uw nieuwe inloopdouche en de badkamer.


Deze douchewand inloopdouche wordt standaard aangeleverd met een aluminium muurprofiel en. Inloopdouche met mm spiegelglas. Sanigoods Reflection 90x200cm spiegelglas douchewand 8mm antikalk is goedkoop online te bestellen bij Sanitairkamer.


Het is een ideale douchewand voor in de kliene ruimtes.

De inloopdouche is zeer makkelijk te installeren en in vele maten te vekrijgen. Daarnaast is het bestellen van een douchewand heel eenvoudig. Een douchewand voorkomt dat de rest van uw badkamer nat wordt als u doucht. Sanitairwinkel biedt u douchewanden die u combineert met een zijpaneel of douchedeur, maar ook wanden die geschikt zijn voor een inloopdouche.


De wanden zijn bovendien beschikbaar in verschillende afmetingen, dus u vindt altijd een passende oplossing. Door de spiegelende buitenzijde van de douchewand kan u deze ook als spiegel gebruiken. Op zoek naar spiegelglas douchewand sanitair? Vind het mooiste spiegelglas douchewand sanitair op VERGELIJK.


Opperste discretie is dus gewaarborgd. Want van buitenaf zie je enkel spiegelglas en alleen wie doucht, kijkt dwars door het glas heen. Dankzij het hoogwaardige hang- en sluitwerk en de diverse glassoorten zijn de variatiemogelijkheden talrijk. Wij leveren uw glazen douchewand op elke gewenste maat. Met op maat bestellen bedoelen we dat uw glazen wand voor de douche precies past in uw gewenste ruimte.


Hier vindt u producten zoals glaswerk, stoomcabines en douchebakken. U kunt kiezen voor badwanden.

De wand heeft een verstelbaarheid van 2mm en kan zowel links als rechts worden geplaatst. Van de binnenkant heeft de spiegelwand een rookglas effect, hierdoor kan u we. Duscholux: De vrijstaande Air- douchewand en het spiegelglas , nieuwigheden van Duscholux die gezien mogen worden! Stel uw eigen douchewand op maat samen bij Tegeldepot!


Een spiegel en een douchewand in één, dat is de Flatconcept Mirror van Aquaconcept. Bekijk het aanbod bij Van Marcke online. Bent u toe aan een nieuwe badkamer?


Vervang dan alleen wat in het oog springende onderdelen, zoals de douchewand. De Creavit Aloni inloopdouche kan direct op de vloer geplaatst worden, in combinatie met een douchegoot of op een douchebak. Doorkijkspiegels zien er langs de twee zijden uit als een spiegel. Eenvoudig in onze webshop te bestellen tegen scherpe prijzen.


Een aantal inloopwanden van ons assortiment zijn voorzien van een extra antikalk coating. Dit betekent echter niet dat de douchewand nooit meer schoongemaakt hoeft te worden. Een inloopwand moet je altijd blijven onderhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts