dinsdag 3 oktober 2017

Gestanste stickers

Express of Standaard levering voor gestanste stickers Voor je gestanste stickers bieden wij twee levertijden: Express met druk en verzending binnen werkdagen of Standaard met een levertijd van 5-werkdagen. De verzendkosten zijn altijd bij de prijs van het drukwerk inbegrepen. Onze gestanste stickers zijn weer- en waterbestendig. De contour gesneden stickers worden uitgestanst geleverd. Je kunt contour stickers bestellen en laten snijden in iedere vorm en ieder formaat.


Gestanste stickers

Stikets maakt stickers met gemiddelde of hoge weerstand bij elk ontwerp en formaat. Het verschil tussen de standaard en de stickers met hoge weerstand is: Bij de sterke stickers is de steun dikker en heeft een krasvaste coating, evenals bestandheid tegen buiten zijn en waterdichtheid. Bestel uw gepersonaliseerde stickers op een snelle en gemakkelijke manier. Uw persoonlijke labels online aanpassen was nog nooit zo eenvoudig.


Selecteer de gewenste maat en materiaal en ontvang direct een offerte , zonder minimumhoeveelheden. Met gestanste stickers kun je gemakkelijk en snel je bedrijf, merk of evenement promoten. Dik, duurzaam vinyl dat je stickers beschermt tegen krassen, water en zonlicht. Kies snel voor gestanste stickers – met gratis proefafdrukken, een productietijd van dagen en gratis wereldwijde verzending. Je kunt zowel de rand als de stickers laten bedrukken.


Gestanste stickers

Gemaakt van duurzaam vinyl dat beschermt tegen krassen, hitte, water en zonlicht. De stickers op een stickervel zijn vaak gestanst of geslit te krijgen. Bij gestansde vellen vind de reeds gesneden vellen los op de beschermfolie. Stickervellen geslit of gestanst. Strak uitgesneden stickers.


Het uitsnijden van stickers kan met bijna alle stickersoorten. Er is ook een breed scala aan toepassingen voor uitgesneden stickers zoals: autostickers, vloerstickers, muurstickers, logostickers en nog veel meer. Met de Stikets vinyl naamstickers merk je alle schoolmateriaal, boeken en alle spullen die je maar wilt. Al onze naamstickers zijn gefabriceerd met materialen van. Elke sticker heeft een gestanste toplaag zodat ze makkelijk te pellen zijn.


Je kunt onze sjablonen voor stickervellen gebruiken of gewoon een. Onze stickers kun je naar hartenlust plakken. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en flexibel inzetbaar, precies zoals jij het wilt. Van standaardstickers en transparante stickers tot individueel gestanste stickers – bij ons vind je alles wat je nodig hebt.


V: Is de sticker gemakkelijk los te krijgen van de achterzijde? De gestanste achterzijde is groter dan de sticker zelf, zodat er een uitstekende rand rond de sticker overblijft. Daardoor kun je de achterzijde gemakkelijk vasthouden en de sticker lostrekken.


Onze ronde stickers hebben een extra grote, vierkante achterzijde. Kan ik een sticker met gestanste toplaag bestellen met meerdere gestanste toplagen? Als je meerdere gestanste toplagen wilt, kun je onze stickervellen bestellen.


Wat voor soort kleefmiddel gebruiken jullie? Ontdek Stikets aangepaste stickers. Upload uw ontwerp en verander het in een mum van tijd in gepersonaliseerde stickers ! De snelste en gemakkelijkste manier om uw 1 gepersonaliseerde stickers te krijgen.


Gestanste stickers

Voor een gestanste sticker is dit wel degelijk een goede aanbieding, ook … Voor een gestanste sticker is dit wel degelijk een goede aanbieding, ook een goede vertrouwbare aanbieder die snel reageert. En eventueel je files wilt verbeteren voor je, mocht je daar niet toe in staat zjn. Door het vergelijken van de drukkosten van elke druktechniek, zijn wij in staat afhankelijk van het aantal opdrukkleuren, het basismateriaal, het formaat en de oplage de meest voordelige oplossing voor u te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts