woensdag 4 oktober 2017

Verosol zonwering

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 70. Verosol is de specialist als het gaat om licht en warmtewering. Waarom buitenzonwering als het met de binnenzonwering net zo goed kan!


Meer info over deze unieke. Evert Bos, productmanager van Verosol , regelmatig tegenkomt: zonwering is alleen effectief als het aan de buitenkant van een huis zit. Veel mensen denken dat binnenzonwering het paard achter de wagen spannen is” zegt hij. Omdat de zonwering aan de binnenkant zit, denkt men dat de zonnestraling en daarmee de warmte al in het huis is.


Een overkapping in combinatie met zonwering is ideaal om dat dineetje in de zomerzon nog aangenamer te maken. Naast het brede assortiment veranda’s en tuinkamers, heeft Verasol ook een uitgebreid aanbod opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, aluminium kozijnen en schuifpuien, zonwering , zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer naar wens in te richten. Hij probeerde een methode te ontwikkelen waarmee de temperatuur in wolkenkrabbers laag konden worden gehouden. Het Verosol Twin rolgordijn biedt plaats aan twee stoffen in één cassette. Door twee stoffen met verschillende transparantie te combineren kan je altijd kiezen voor de optimale verhouding zonwering , privacy en uitzicht.


Verosol zonwering

Door beide stoffen achter elkaar te plaatsen heb je een volledig ondoorzichtig rolgordijn. Heb jij een raam met driehoekig, rond of trapezium vorm en denk je dat zonwering of raamdecoratie daar niet mogelijk is? Vraag één van onze adviseurs om te mogelijkheden van een Verosol plissé. Dankzij diverse ingenieuze systemen is er vaak meer mogelijk dan je denk!


Verosol producten geven de beste combinatie van zonwering én isolatie voor de ramen in uw woning of bedrijfsgebouw, gedurende alle seizoenen van het jaar. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen in energiekosten en verminderde CO²-uitstoot. As the inventor of metallised fabrics, Verosol has built a strong reputation for the durability of its fabrics. Discover why indoor solar protection is just as good as outdoor solar protection. And sometimes even better.


Verosol zonwering

Met het Nederlandse weer in gedachten kunt u overwegen een wat flexibeler systeem aan te schaffen. Verosol zonwering voor energie besparing, warmtewering en lichtregulering. Afhankelijk van het weer of de stand van de zon kan de zonwering ingesteld worden. Minder zonlicht, minder warmte en niet minder uitzicht. Dat is wat verosol uniek maakt, daarbij bepaald u zelf de mate van de transparantie waarmee u naar buiten kunt kijken.


Naast de standaard plissé zijn er verschillende vormen verkrijgbaar om zelfs de meest lastige ramen te voorzien van zonwering. Verosol Plisse is elegant, strak, functioneel en in vele kleuren beschikbaar. De Verosol plissé onderscheidt zich door de robuuste ronde profielen en een plooi van millimeter in de stof. Wij heten u van harte welkom in onze woonwinkel in Rijswijk.


Verosol zonwering

Hier vindt u een van de grootste zonwering en raambekleding afdelingen van Nederland met o. Luxaflex Inspiration Shop, de eerste Verosol studio van Europa en alle collecties van Multisol, Bece raambekleding, Riviera Maison, Wood en Washi, Copa Shutters, Somfy enz. Het bedrijf is hier in de jaren mee begonnen en loopt met het metalliseren van haar zonwering nog altijd voorop. Door middel van een uniek metalliseerproces, waarbij een dun laagje aluminium op een Verosol doek wordt aangebracht, wordt zonlicht en warmte geweer terwijl het zicht naar buiten blijft behouden. Natuurlijk wilt u comfortabel en mooi wonen.


Bovendien wilt u genieten van het uitzicht, ook als de zonwering naar beneden is. Al onze zonwering zoals bijvoorbeeld de aluminium pergola en tuinkamer maken wij op maat en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten gemonteerd. Zo bent u verzekerd van perfect passende zonwering waarvan u jarenlang kunt genieten.


Kroezon staat voor kwaliteit werkt daarom alleen met gerenommeerde merken zoals Erhardt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts