vrijdag 27 april 2018

Anti decubitus kussen kopen

Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem alstublieft contact met ons op! Groot assortiment producten. Van keukengerei tot loophulp. Diverse typen oefenmateriaal.


Vandaag bestel morgen in huis! Voor een ergonomische zithouding. Bestel je nieuwe kussen uit ons unieke assortiment. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online! Find kussens kopen vandaag! Geen verzendkosten vanaf €100. Gemiddeld risico op doorzitplekken. Jong of ou dik of dun, iedereen kan decubitus krijgen.


Anti decubitus kussen kopen

Orthocor biedt u daarom een anti decubitus kussen voor elke situatie. Daarom is er bij dit kussen een goede rompbalans vereist. De cliënt moet zijn houding kunnen corrigeren. Vergoedingssfeer De AD kussens zijn voor kortdurend gebruik en met een geldige indicatie verkrijgbaar in het uitleen assortiment.


Daarnaast zijn de kussens ook verkrijgbaar in het verkoop- en verhuurassortiment. Anti decubitus kussen , wat is decubitus ? Doorligwonden zijn huidlaesies die optreden wanneer er langdurige druk op de huid is, de plekken ontstaan met name op plekken waar botten aan de oppervlakte liggen. De druk over lange periode zorgt voor een slechte bloedcirculatie met hypoxie en hypotrofie van het weefsel. Gelkussen kopen via Thuiszorgwinkelxl.


Anti decubitus kussen kopen

Hoogwaardig gelkussen dat preventief werkt tegen doorzitplekken. Het kussen vormt zich comfortabel naar het lichaam en is zowel geschikt voor rolstoelen als normale stoelen. Harley is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig foam - dit kussen wordt geleverd in een handige draagtas en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. In ons assortiment vindt u altijd een geschikt anti decubitus kussen of rugkussen.


Hoe werkt het lenen van hulpmiddelen? Vul uw gegevens in en bevestig uw. Hoe kies je het beste anti decubitus kussen voor jou?


Als je last hebt van decubitus of jouw kans hierop groot is, kan het helpen om een anti decubitus kussen te kopen of aan te vragen. Belangrijk om te weten, is dat een kussen niet dé oplossing is. Dan bieden anti - decubitus zitkussens de uitweg. Decubitus voorkom je ook door zoveel mogelijk in een goede houding te zitten of liggen.


Om uw rugspieren los te maken kunt u gebruik maken van een rolmassagekussen. Comfort Zitkussens en rugkussens zijn er in allerlei vormen. Zo past het U-vormige Form Fix kussen zich volledig aan uw lichaam aan. De hoefijzer en ringvorm voorkomen anti - decubitus vanwege de opening in het midden.


Anti decubitus kussen kopen

Bekijk alles met anti decubitus kussen ! Kom naar de winkel of bestel online! Ruim assortiment online bestellen! Voeg het leenproduct toe aan uw winkelmandje en ga naar 'Bestellen'. Dit word ook wel Decubitus genoemd.


Kussen producten uit voorraad leverbaar. Zo bestaat ons assortiment uit verschillende gelkussens, schuimkussens, traagschuim kussens en luchtkussens. De schuimkussens zijn niet verstelbaar of aanpasbaar, maar vormen zich wel mooi naar het lichaam. De met lucht gevulde kussens zijn er in twee verschillende verianten. Ons ruime aanbod bevat kussens voor ieder type en stadium van decubitus.


Een anti -decubituskussen koopt u bij stelcomfortshop. Het Harley Designer Super anti - decubitus zitkussen is een AD kussen dat geschikt is voor gebruikers met een hoog risico op decubitus of doorzitplekken. Het Harley Proform zitkussen met combi uitsparing is een anti - decubitus zitkussen, of AD kussen , dat geschikt is voor mensen met een lagere kans op doorzitplekken.


De uitsparing in het midden van het kussen ontlast een deel van het lichaam. Merk anti decubitus zitkussen voor de laagste prijs! Deurgrepen, vloerkleden en meer kopen en verkopen tegen een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts