vrijdag 6 april 2018

Koepel zonwering

Bekijk de voordelen van onze Coating! Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. Kies uit 7producten vanaf € 70.


Koepel zonwering

De semi-transparante zonwering wordt eenvoudig van buitenaf gemonteerd tussen de kunststof koepel en de glasplaat. De witte transparante structuur houdt tot van de zonnewarmte tegen door zonnestralen te blokkeren voordat deze via het glas de ruimte kunnen opwarmen. De bediening gaat op zonne-energie door middel van een afstandsbediening.


Onder een platdak is het fijn als u licht en warmte kunt reguleren. FAKRO heeft voor haar assortiment platdakramen en lichtkoepels diverse accessoires beschikbaar. Stoffen koepel plisségordijnen Onze collectie plissé gordijnen biedt een ruime keuze in kleuren en de volgende stofsoorten. Lichtdoorlatende stof: De stof van een lichtdoorlatend plisségordijn voor lichtkoepel laat wel licht door maar je kunt er niet doorheen kijken. De stoffen zijn daarom zeer geschikt voor leefruimtes.


Koepel zonwering

U kunt ze bij ons ook los bestellen. Alle zonwering voor lichtkoepels uit onze collectie past op FAKRO lichtkoepels en platdaken en garandeert optimale bescherming. Een orgineel zonweer-systeem voor deze afmeting licht- koepel kost al snel 4euro. Een lichtkoepel is een dakraam in de vorm van een koepel. Vaak wordt een lichtkoepel gemonteerd op een plat dak.


Wat mensen vaak over het hoofd zien is dat een lichtkoepel grotendeels voor de benauwdheid ‘s zomers zorgt. Eenvoudig online bestellen. De manuele zonwering kan gemonteerd worden in de dagmaat van de koepel , in of onder de dakopening. Is geschikt voor vaste en opengaande Skylux lichtkoepels. Een bedieningsstang dient supplementair besteld te worden.


Wij verkopen goedkope buitenzonwering voor lichtkoepels online op maat voor binnen en buiten. Lichtkoepel zonwering op maat bestellen begint hier! Kiest u voor warmtewering, dan kiest u voor de buitenzonwering.


Is het verduisteren van de ruimte voor u belangrijk, dan is het verduisterend rolgordijn een geschikte keuze. Een hoog bedieningsgemak is belangrijk tijdens het gebruik van de zonwering. Is de zonwering binnen handbereik, dan kunt u het bedienen met de hand of met een bedieningsstok.


De grootste collectie zonwering hier! Screeny tens of x-light Uiterst multifunctioneel. Beschermd tegen weer en wind kan het systeem optimaal gebruikt worden. Zonwering tegen de laagste prijzen. Het is mogelijk om zonwering aan te brengen op een Daklicht of Lichtstraat van Vlakkelichtkoepel.


Deze wordt na plaatsing van de lichtkoepel op het werk gemonteerd. De montage hiervan is ingebrepen in de prijs. Het daglicht kan zich over de volledige vloeroppervlakte verspreiden.


De zonwering kan aan de buitenzijde of aan de binnenzijde worden aangebracht. Voor het bestellen van de juiste maat, kunt u het beste de afbeelding gebruiken die bovenin deze categorie staat. Let op: Als u voor een bepaald artikel komt, adviseren wij vantevoren te bellen of deze aanwezig is. Het kan voorkomen dat een bepaald product (nog) niet in de showroom hangt. NL is dé lichtkoepelspecialist van Oost-Nederland.


Wij leveren goedkope lichtkoepels direct uit voorraad en voor de laagste prijzen. Tips om uw lichtkoepel goed op te meten. Voor u een lichtkoepel kunt bestellen, moet u weten hoe groot deze koepel moet zijn. Deze unieke buitenzonwering wordt gemonteerd tussen de kunststof koepel en de glasplaat.


Koepel zonwering

Bediening gaat op zonne-energie, waardoor elektradraden overbodig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts