woensdag 18 april 2018

Pure & original verf online bestellen

Wij helpen u verder met persoonlijk advies, lage prijzen en snelle levering. Pure producten uit voorraad leverbaar. Zoek naar verf bestellen op de nieuwe KensaQ.


Wij beschikken over het officiële Q-shops keurmerk. Pure Original verf wordt binnen werkdag uit voorraad geleverd.

Bestellingen boven de euro worden gratis verzonden. Eenvoudig online bestellen. Kies uit kalkverf, krijtverf of onze unieke betonlook verf. Bezoek een van onze dealers. Als je op werkdagen voor 15.


Doordat wij de kleuren zelf kunnen mengen in onze mengmachine kunnen wij alle verf uit eigen voorraad leveren. Voorkom dan teleurstelling en doe je aankoop bij een dealer van ons, en laat geen andere verf inkleuren met onze kleuren.

De kwaliteit, eigenschappen en uitstraling van onze verf wordt bepaald door zowel de basis, als de pigmenten. Hierbij kunt u onder andere denken aan het maken van een moodboard. Bij ons kun je ook achteraf betalen! Voor 23:bestel is morgen thuis! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Pure.


Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Specialistisch advies nodig? Door de muur voor te strijken hecht de verf beter aan de ondergrond en wordt de zuiging. De verf is super afwasbaar na weken.


Vuil en kalkaanslag zijn geen enkel probleem. Heel belangrijk, Licetto is mat en blijft mat, ook na afschrobben en boenen. Indien gewenst kan deze kras-vaste verf ook gespoten worden met een airless verfspuit. Maar ook live te zien in onze showroom!


In onze interieurwinkel in Putten, staan de grotere hand geschilderde kleurstalen van Pure.

Deze producten kunt u ook vinden op paint- pure. De tweede laag kan vervolgens zonder verdunning aangebracht worden. Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Heb je een kleuradvies nodig? Pure and Original Kalkverf Fresco.


NIEUW in onze webshop: alle kleuren krijtverf verkrijgbaar in lit. Fresco kalkverf heeft een authentieke kalkverfuitstraling en is een 1 minerale verf met. De kleuren zijn niet op voorraad in onze winkel. Wij kunnen elke kleur voor je mengen in een verf naar keuze, zowel voor binnen als voor buiten schilderwerken.


Uitstekende dekking, langer kleurbehou een matte en onevenaarbare kleurdiepte! De milieuvriendelijke en ambachtelijke krijtverf is verkrijgbaar in allerlei tijdloze kleuren met elk hun eigen verhaal. Deze set bevat: kleurenboek met alle 1kleuren testpotjes krijtverf (wandverf) naar keuze kwastje Deze actie is alleen online geldig.


Daarnaast moet u een online broker met gunstige voorwaarden kiezen. Dit is mijn tip (en het depot dat ik gebruik).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts