donderdag 26 april 2018

Antifouling kleuren

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Bespaar tot wel via kiesproduct. Antifouling aanbieding: online kopen. Twijfel je over de antifouling die je moet kopen of zoek je daarvoor naar een mooie aanbieding? Onze specialisten vertellen je graag meer over de Hempel en Jotun antifouling , zodat je daarmee kiest voor de beste kwaliteit.


De formule is ontwikkeld om de beste bescherming te bieden in zoet en brak water, en is uitermate geschikt voor boten van hout, staal en polyester.

Je kan deze antifouling tot wel maanden voor de tewaterlating aanbrengen. Deze antifouling is beschikbaar in potten van liter en 7milliliter en vier kleuren : wit, blauw, rood en zwart. LET OP: Hoewel alle zorg is besteed om de kleuren op het scherm zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, kunnen wij niet garant staan voor een exacte kleurweergave. De online kleuren zullen variëren afhankelijk van uw scherminstellingen en resolutie. De kleuren op de Epifanes kleurenwaaier benaderen meer de werkelijkheid.


We hebben een diversiteit aan kleuren , zoals de meest verkochte rode anti fouling en de witte antifoulin. Naast deze kleuren hebben we ook blauwe en zwarte anti fouling. Je brengt de anti fouling gemakkelijk aan op het onderwaterschip door eerst de huidige laag eraf te halen met een antifouling remover en steekmes.


Ik zoek echter GRIJZE antifouling , zonder dat ik zelf moet kleurmengen.

Wie weet een adresje waar ik dit (online) kan krijgen. Topmerken antifouling koopt u bij Marinediscounter. In onze webshop hebben we de beste merken op het gebied van jachtlakken voor u uitgestal zoals International, Epifanes en Sigma Coatings.


Er is één antifouling in ons assortiment die alleen voor de professionele markt is. Bescherm uw boot tegen aangroei, zoals schelpdieren, zeewier en slijm. Met een antifouling van International. De antifouling is geschikt voor gebruik op zowel zoet, brak en zout water, en is geschikt voor zeilboten en motorboten.


Geschikt voor alle ondergronden, zoals polyester, epoxy, staal en aluminium. We onderscheiden twee hoofdtypen: harde of zachte antifouling coating. Deze coatingverf laat antifouling stoffen (biociden) los op het moment dat de verf in aanraking komt met water. Dit zorgt ervoor dat de aangroei niet kan hechten.


We noemen harde antifouling coating ook wel biocide-houdende coating. Zorg dat het onderwaterschip gla vet- en stofvrij is. Plak vervolgens met speciale verfplakband de waterlijn af. Voor het aanbrengen van de antifouling kun je een verfroller gebruiken.


Breng de antifouling niet langer dan een maand voor de te waterlating aan. Anders gaat de werking van de antifouling verloren. Sigma Ecofleet 5is een Koperhoudende zeer actieve TBT-vrije zelfslijpende antifouling tegen agressieve aangroeiomstandigheden.

In dit artikel leggen wij u graag uit hoe u de romp van uw boot onder de waterlijn geheel in de harde antifouling kunt zetten met onze International Interspeed Extra. Epifanes, al ruim 1jaar ervaring in jachtlakken en verven. Voor particulieren en professionals de beste!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts