dinsdag 10 april 2018

Behangtips vliesbehang

Bekijk het brede aanbod vliesbehang bij Acaza. Heeft u een vraag over een van onze producten? Al de leukste muurdecoratie! Geef je interieur een boost! Vliesbehang in kleuren tegen lage prijzen.


Bestel hier behang online.

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Behangen met vliesbehang ? Dat is een handige manier om je muur mooi en egaal te behangen. Het voordeel van vliesbehang is dat je alleen de muur met vliesbehanglijm hoeft in te smeren en direct vanaf de rol kunt behangen. Je hebt dus geen behangtafel meer nodig.


Ook kun je vliesbehang eenvoudig in één keer verwijderen. Gratis verzending vanaf euro. De voordelen van vliesbehang. Een behangproject heeft waarschijnlijk iedereen uitgevoerd.

Met vliesbehang is het wat moeilijker. Dankzij deze klusvideo heeft geen enkele strook. In tegenstelling tot traditioneel behangpapier hoef je niet langer de banen in te smeren met lijm maar wel de muren.


Zo heb je geen behangerstafel meer nodig en gaat je papier niet slap hangen van de lijm. De valkuilen van behangen, schoorsteen,deur,schakelaars en stopcontacten, hoe behangen we dat. Voordeel: droog vliesbehang is veel gemakkelijker en nauwkeuriger op maat te snijden dan ingeweekt papier. Tip: het op maat snijden aan plafond en plint doe je het beste met behulp van een behangliniaal en cutter met afbreekmesjes. Zelfs jaren later eenvoudig droog te verwijderen.


De ondergrond moet glad zijn, gaten opgevuld en mag geen grote kleurverschillen hebben. Zorg er daarom voor dat je je wanden vóór het behangen met vliesbehang verft met een gepigmenteerde behangvoorstrijk. Wil je enkele kamers behangen?


Ontdek hier een stappenplan, werkwijze en nuttige tips voor het lijmen en plaatsen van behangpapier. Met nieuw behang maak je van elke kamer een inspirerende ruimte. Met onze behangtips en stappenplannen voor behangtechnieken kan je direct beginnen. Als je een wand gaat behangen waar een schouw in zit en het behang heeft een motief, plak dan de eerste baan precies in het midden boven de schouw. Daarom hier handige behangtips.


Bij papier of vinylbehang waarbij je het behang moet insmeren (dus geen vliesbehang ) nooit tegelijk ook de muur insmeren. Lijm op het behang en lijm op de muur veroorzaken bobbels en blazen in het behang. Door het water van het plaksel wordt dit nat en zet dan uit.

In droge toestand is een baan ca. Bison behanglijm Hoe behang ik op lastige plaatsen? Bij vliesbehang wordt de muur ingelijmd i. Breng de eerste strook vliesbehang aan in de natte lijmlaag. Start iets uit de hoek op een loodrechte lijn. Druk goed aan met een behangspatel.


Werk met de spatel ook (eventuele) plooien of blaasjes uit naar de (vrije) zij-, boven- en onderkant toe tot je een mooi egaal gekleefd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts