donderdag 5 april 2018

Bijzondere wandlampen

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Je industriële wandlampen hebben pas voor 1 effect als je ze opstelt in harmonie met alle lichtpunten.

Als je bijzondere industriële wandlampen hebt gevonden, kijk dan ook bij gelijkaardige hang-, tafel- en vloerlampen. Hoogst waarschijnlijk vind je deze andere lampen in dezelfde familie als jouw industriële hanglamp. Deze bijzondere snare drum wandlamp is gemaakt van een originele kleine snare met een hele mooie aluminium look wrapping. Bijzondere snaredrum wandlamp.


De wandlamp is eigenlijk nog een echte snare met alle originele details. De wandbevestiging is gemaakt van een originele tomhouder. Moderne wandlampen zijn echte kunstwerken.


Ontwerpers van wandlampen modern zijn vooral inventief.

Voor elke moderne wandlamp wordt er een nieuw model of een nieuwe afwerking gezocht. Zo krijgen we moderne wandlampen die heel ver staan van de klassieke wandlampen met houten armatuur een stoffen lampenkapjes. Wij hebben een wandlamp geschikt voor alle huishoudens en voorzien van alle gemakken zoals een dimfunctie of de duurzaamheid van LED.


De lampen en design verlichting van eigen ontwerp worden in kleine series geproduceerd. En uit energiebesparing, gloeilampen en halogeenlampen bijzondere wandlampen. Er zijn 6bijzondere wandlampen leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Hongkong, die respectievelijk , en voorzien van bijzondere wandlampen. Design wandlampen zijn er in allerlei maten, soorten en kleuren.


Een moderne wandlamp voor in de badkamer, een minimalistisch exemplaar voor in de slaapkamer of een industrieel item voor in de hal? In onze collectie wandlampen vind je in het oog springende exemplaren die je elke dag een beetje blij maken. Heb je een smal halletje waar je niet gemakkelijk een hanglamp op kunt hangen? Een wandlamp neemt weinig ruimte in beslag: handig en fijn! Door een leuke en unieke vorm te kiezen wordt een wandlamp al gauw een mooi accessoire in de woon- of slaapkamer.


De muurlamp met stekker zorgt ervoor dat de lamp direct te bedienen is. Plaats het armatuur naast je bed en met slechts een klik op de snoerstekker bedien je de wandlamp. Je hoeft niet je bed uit om met een externe schakelaar de lamp aan of uit te zetten.


Eenvoudig te bestellen, snelle levering en gratis retour.

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment wandlampen. De VILUA wandlampen voor buiten hebben een bijzondere organische vormgeving en zijn voorzien van duurzame LED technologie. Ben je op zoek naar wandlampen of wandspots voor je interieur?


In het assortiment vind je onder andere draai- en kantelbare modellen en vaste modellen. Draaibare modellen hebben vaak een smalle tot gemiddeld brede uitstraalhoek. Verlichting zorgt niet alleen voor sfeervol of praktisch licht. Een design lamp kan al een woonaccessoire op zich zijn.


Mooie designlampen zijn zelfs als ze niet aanstaan een bijzondere blikvanger in huis. Strak, modern, speelse vormen of juist verrassende, speelse vormgevingen. Wandlampen koop je eenvoudig online bij bol.


Kijk gerust eens rond en laat je inspireren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts