vrijdag 13 april 2018

Gordijnroede halfrond

De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bekijk de populairste artikelen. Al verkrijgbaar vanaf €25.

Kies uit producten vanaf € 100. Gordijnen met lussen of ringen, kun je ophangen aan gordijnroedes. Gordijnroedes in diverse soorten en afmetingen vind je bij Leen Bakker. Een roede hang je op aan de muur voor het kozijn of aan het plafond.


Als je roedes aan de wand wilt bevestigen, heb je ook steuntjes nodig waar de roede op ligt. Bevestig eerst de steunen. Halfronde steun voor een mm gordijnroede.

Steun halfrond mm - klei grijs - (stuks) Specificaties. Een ophangsysteem zoals een gordijnroede of een gordijnrails heb je nodig om je gordijnen en paneelgordijnen op te hangen. Met onze gordijntoebehoren maak je je gordijnoplossing helemaal af. Kies voor een klassieke afsluitknop of ga juist voor strak en modern.


Sierlijk gordijnroede met roosjes en krullen halfrond om je eigen bedhemel te creëren een aanwinst voor je slaapkamer, in natuurtint mooi verweerde look. Om aan de muur te bevestigen. Ook erg leuk in de woonkamer boven een ijzeren kinderbedje of als bankhemel.


Op de 2e rail hang je het gordijn door middel van lussen. De gordijnsteun halfrond is een accessoire voor gordijnophangsystemen. Deze gordijnsteun van DecoMode is uitgevoerd in de kleur vintage en is verkrijgbaar per stuks. Binnen het assortiment gordijnaccessoires van DecoMode zijn tevens nog andere afmetingen, kleuren of producten verkrijgbaar.


Op deze pagina is er een volledige overzicht in de kleur Zwart: gordijnroedes , rail-roedes en gordijnrails. Nieuw zijn de gordijnroedes in de kleur Grafiet: zachter en warmer dan Zwart. Gordijnrails, gordijnroedes , gordijnstangen: je vindt het allemaal bij GAMMA.


Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen.

We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie. Zowel gordijnrails als roedes bevestig je aan muur, plafond of kozijn. En datzelfde geldt dus ook voor gordijnsteunen. Immers, aan de gordijnsteunen hang je je gordijnroede op.


Bij Kwantum hebben we een ruim assortiment verschillende soorten gordijnsteunen. Zorg dat de keuze voor jouw steunen past bij de gordijnen, ophanghaken gordijnroede die je kiest. Zo vormt je nieuwe raambekleding een mooi geheel.


Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen. Misschien wil je een statement maken met een RVS gordijnroede , zwart staal of eentje van hout. Je vindt bij Praxis gordijnroedes of gordijnrails ook in de traditioneel zwart en wit. Flexibele gordijnroeden - universele oplossingen voor raamdecoratie van niet-standaard vormen en ruimtelijke zonering.


Waarop moet u letten bij het kiezen van flexibele dakranden? Hoe het plafond halfronde modellen in het interieur effectief te gebruiken en waarom hebben we dubbele rij kroonlijsten nodig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts