woensdag 18 april 2018

Harvink flink

Harvink flink

Stoelen voor de laagste prijs. De Flink hoekbank is een elementenbank met verschillende losse onderdelen. Zo is deze bank naar jouw smaak samen te stellen als een grote of juist een kleine hoekbank. Het uitgesproken frame maakt de hoekbank uniek en de hoge poten zorgen voor een luchtige en ranke uitstraling. Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol.


Harvink flink

Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT. De ronding in de vorm geeft hem de mogelijkheid om centraal in uw kamer te staan. De geronde zit en rug sluit aan op de heftige kleur van dit beeldschone meubel. Een werkelijk zeldzaam ogend meubel met ongelofelijk detail.


Daarnaast is de zithoogte naar wens aan te passen. De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. Bestellen Bent u geïnteresseerd in één van onze producten dan kunt u via de offerte button direct contact opnemen met de winkel. Wij nemen dan zo snel mogelijk.


Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord. Diverse stof en ledersoorten zijn mogelijk op de Flink. De bekleding is voorzien van een ritssluiting. Dit is erg gemakkelijk met het oog op vervanging en reiniging van de hoes. U heeft bij de Flink keuze uit het gehele stof- en lederassortiment van de Nederlandse fabrikant.


Harvink Flink bank online bij WoltersWonen. De getoonde levertijd is indicatief. De werkelijke levertijd kan hiervan afwijken. Neem voor meer informatie over de exacte.


Harvink flink

Afmeting: Loveseat 1cm. Deze pin is ontdekt door Kok Wooncenter. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Gemakkelijk met het oog op reiniging of vervanging.


Woonrijk Leegstra maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site en voor het bijhouden van statistieken. Stukken die uitstekend aanvullend zijn voor onze collectie. Het knoeien van een glas rode wijn of frisdrank kan natuurlijk altijd gebeuren, dit is echter geen probleem! Prima voor intensief gebruik.


Leverbaar als 2-, 5- of 3-zitter én als hoekbank in diverse variaties. De bank is in diverse uitvoeringen leverbaar. Kom eens langs in de winkel van Vesta voor een proefzit en stel samen met onze interieuradviseurs jouw ideale bank samen!


Vanaf prijs: 2-zits stof € 2. Laat u uw meubel herstofferen door Meubel Restyle, dan wordt dat op professionel wijze gedaan en geheel op maat. Zo krijgt u een nieuwe meubel, zonder de aanschaf kosten, die geheel aan uw wensen voldoen. Vergelijkbare zoekopdrachten voor harvink bank tweedehands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts