maandag 9 april 2018

Landkaart wereld prikbord

Groot aanbod Prikborden op voorraad. Koop direct online in onze shop! Grote prikborden , ronde prikborden en prikborden op maat. Op zoek naar een Wereldkaart?


Vanaf €2- Bestel je eenvoudig bij KaartenAtlassen. Profiteer van deze aanbieding!

KurkKurk prikbord WERELDKAART - houten lijst - x cm. Gekleurde wereldkaart met houten lijst. Compleet met bevestigingsmaterialen. Zoekt u een origineel prikbord ? Dan maakt deze beprikbare wereldkaart uw keuze erg gemakkelijk.


Dit fraaie prikbord bedrukt met wereldkaart is erg leuk voor het aangeven van reisbestemmingen en bezochte plaatsen. Deze beprikbare wereldkaart is uniek en origineel! De zilveren lijst geeft het prikbord een moderne uitstraling.

Het wereldkaart prikbord is voorzien van een houten lijst. Door gebruik te maken van punaises kunt u informatie eenvoudig weer loshalen en verwisselen. Bevestigingsmateriaal voor het verticaal of horizontaal. Prikbord gevormd als de wereld. Het prikbord van onbehandeld kurk heeft een mooie, natuurlijke uitstraling.


Door middel van prikkers zijn de locaties waar je bent geweest- of nog naartoe wilt in kaart. Een webshop die je wel meer dan UNIEKE wereldkaarten, maar ook een uitgebreid assortiment landkaarten en stadskaarten te koop aanbiedt: Wereldkaarten. Een wereldkaart aan de muur is een van de laatste woontrends.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Wereldkaart op canvas Kies uit meer dan wereldkaarten Met of zonder baklijst Moderne designs Snel besteld = snel geleverd! De Zwarte Editie van Kras de Wereld van Maps International is een schitterende wereldkaart in het Nederlands en geeft een prachtig overzicht van alle landen en bestemmingen waar jij bent geweest De kaart is voorzien van een glanzende coating die een zeer luxe uitstraling geeft Maar onder deze coating wordt de wereldkaart zichtbaar in een witte. Beprikbare kaarten zijn voor iedereen zeer toegankelijk. We leggen u graag uit wat deze kaarten enorm handig en praktisch in het gebruik maken.


Het ecologische materiaal en het interessante Enclave van de wereld , wereldkaart patroon zorgen ervoor dat een normaal prikbord v. Opzoek naar een nieuwe gum Bekijk en vergelijk het ruime assortiment gummen en profiteer van de laagste prijs. Info over landkaart prikbord. Resultaten van zoekmachines!


De kaart heeft de vorm van alle continenten ter wereld en kan je naar hartelust volprikken met tickets, foto’s en andere herinneringen van al je reizen.

Ook zonder hem te gebruiken als prikbord is hij erg mooi, maar dat mogen we niet zeggen van de designers. En dat doen we dus natuurlijk ook niet. Op deze manier beschadigt de poster niet tijdens de reis naar jouw huis.


De verzendkosten bedragen € 95. Bestel vandaag nog jouw favoriete wereldkaart op poster vanaf € op. De kinder­kaarten worden voorzien van de naam van het kindje en een pop­petje naar keuze, helemaal op maat gemaakt dus!


Alle kaarten zijn lever­baar op verschillende formaten en worden geleverd met GRATIS prik­vlag­getjes! Uren lekker weg­dro­men, kijkend naar jouw wereld die je hebt veroverd of gaat veroveren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts