woensdag 25 april 2018

Sieplo mengbak

Sieplo mengbak

Van Kleurrijk Kunststof Tot Modern Roestvrijstaal. Ontdek hoe u nóg nauwkeuriger en sneller kunt voeren en hoe u méér tijd overhoudt voor uw dieren. U kunt de hefcapaciteit van uw kniklader maximaal benutten en meer ruwvoer meenemen. Het verticale mengsysteem zorgt voor een luchtig en homogeen mengsel. Terwijl u met de kniklader rijdt, weegt de mengbak met ongekende precisie de doseringen.


Sieplo mengbak

Geef hieronder aan naar welk product u op zoek bent, en bekijk welke dealer bij u in de. Het product van mais, stro, brok, luzerne etc. Ook voor reparatie aan al uw (meng) doseerbakken! Vliebo introduceert een nieuwe generatie mengbak.


Het ontwerp van de mengbak borduurt voort op de Bavo- mengbakken die het bedrijf ook verkoopt. Deze uitvoering heeft een nieuw type hydromotor dat procent meer vermogen geeft dan de motor in de oude mengbak. Hierdoor kunnen rosékalverhouders ook kuilgras eenvoudig mengen.


Sieplo mengbak

Wij gaan al onze (circa stuks) zeef-, meng- en verkleinbakken ouder dan jaar vervangen door nieuwe. Afgeleverd: Sieplo mengbak. Ga terug naar het overzicht.


Door de uitgekiende mengvorm en de juiste verhouding met de mengvijzel mengt de bak zeer snel en nauwkeurig. Standaard is de bak geschikt voor aanbouw aan knikladers. De mengbak is echter ook leverbaar voor heftrucks en tractoren. Maismengen met de Sieplo mengbak.


Sieplo mengbak

Bent u nog niet aan kopen toe? Daarnaast kunt u uiteraard bij ons alle voorkomende. Afmetingen (LxBxH): 80x60x170. Siebelink Machines heeft een. Wilt u grote hoeveelheden.


SIEPLO – Feeding Systems of the Future. Het trekkerkiepframe is op een unieke manier ontworpen waardoor het mogelijk is de verticale mengbak achter de trekker te hangen. LMB Vliek heeft in samenwerking met VDW een nieuwe mengbak ontwikkeld. Deze bak is speciaal ontworpen voor het vlot mengen van korte producten als mais, brok, stro, luzerne of andere korte producten. In combinatie met een shovel of verreiker is deze bak ideaal voor het voeren van kalveren, geiten of vleesvee.


Eigen gewicht van de shovel moet minimaal 6. Voerautomatiseerder Sieplo brengt een nieuw type voorraadbunker op de markt. Speciaal aan deze voorraadbunker is de compacte bouw en het robuuste ontwerp waarbij weinig stofontwikkeling optreedt. De voorraadbunker speelt in op het hoge aandeel stro in het kalverrantsoen. Door tijdens het laden gebruik te maken van een transportband met een NIR-sensor, die de samenstelling van de mest continu meet, wordt een kwalitatief.


Bandenfabrikant Mitas lanceert de nieuwe 20. Met behulp van het frame passen de. Mengbak is gebruikt maar in een goede staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts