donderdag 26 april 2018

Bootkussens

Weerbestendige kussens voor buiten. Topkwaliteit in elke maat en kleur! De goedkoopste in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Sint Maartensdijk maar de werkzaamheden worden in geheel Nederland uitgevoerd. Deze waterdichte bootkussens zijn ideaal voor aan boord van je boot, jacht of sloep.


Ze zullen met hun formaat een.

Voor elke boot hebben we een bootkussen. Diverse kleuren en indien gewenst waterafstotend. Met ons zonder rugleuning. Wat denkt u bijvoorbeeld van de comfortseats? Deze handige bootkussens zijn in iedere stand te plaatsen zodat u altijd prettig zit in uw boot.


Wij maken alle bootkussens geheel op maat en naar uw wens. Bent u op zoek naar bootkussens met hoge kwaliteit en op maat, dan bent u bij ons op het juiste adres. Familiebedrijf met jaar ervaring.


Bootkussens van schuimrubber op maat - Laagste prijs van Nederland.

Gratis bezorging vanaf €1en snelle levering! De kussens zijn waterafstotend en comfortabel, zodat je kunt ontspannen aan boord. Naast onze collectie bootkussens en relingkussens, vind je in onze shop zeerelingbeschermers, die comfort bieden als ruggesteun. Op maat gemaakte bootkussens bieden u de mogelijkheid om zelf uw kleur te kiezen.


U kunt kiezen uit meer dan 1verschillende kleuren, zo past u eenvoudig de stijl en verschijning van uw boot aan zonder ingrijpende aanpassingen. Alle bootkussens worden gemaakt van materialen die kleurecht zijn. Het adres voor uw bootkussens is Bootland Watersport. Groot assortiment, snelle levering en scherpe prijzen. Kleurechte en waterafstotende bootkussens.


Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit en ligt. Bootstoffen en caravanstoffen zijn praktische in gebruik waardoor ze sterk en makkelijk schoon te maken of wasbaar zijn. Kijk ook bij onze voordeelstoffen, deze zijn zeer scherp geprijsd. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Het wordt pas echt optimaal genieten met weerbestendige bootkussens van KUSzzz. Maak een afspraak dan komen we je boot persoonlijk opmeten. Bescherm uw boot tegen beschadigingen tijdens vervoer en het te water laten door op uw boottrailer de vangmuilen en bootkussens te plaatsen.


Aan boord worden er andere eisen gesteld aan de stof van bootkussens. Je zit op het water en wordt blootgesteld aan alle weersomstandigheden.

Hier houden wij rekening mee. Er zijn verschillende mogelijkheden qua stof voor je bootkussens. Nieuwe kussens in stappen.


Waterafstotend en slijtvast zijn de meest voorkomende en gevraagde eisen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts