dinsdag 17 april 2018

Radiatorombouw modern

Zelf te monteren in minuten. Kamers vrij in Moderne Hotel. Met een radiatorombouw of vensterbank van CanDo werk je jouw radiator mooi weg en geef je de finishing touch aan jouw interieur.


Je radiator wordt een decoratief onderdeel van je interieur met de diverse stijlen en afwerkingen waaruit je kan kiezen. Bovendien kan je de radiatorombouw in iedere gewenste kleur aflakken. De bovensleuf modern is een geheel vlak geïntegreerde lamel. De lamel heeft een strakke uitstraling en kan gemakkelijk uitgenomen worden.


Handig om knoppen te bedienen ed. De constructie is beduidend sterker dan de standaard bovensleuf. Onze radiatorombouw hoeft per definitie niet de warmteafgifte van uw radiator nadelig te beïnvloeden. Onze ombouw kan, door zijn speciale vorm, de luchtstroom zelfs beter de ruimte waar de ombouw staat rond leiden.


Voor meer informatie hierover kijk op onze werkwijze pagina. Wil je jouw radiator mooi wegwerken? Radiatorombouw Radiatorbekleding. CanDo heeft radiatorbekleding in vele stijlen, van klassiek tot modern. Je kunt het raamwerk opvullen met decorpanelen van MDF en aluminum of glazen panelen.


Zo vind je altijd een radiatorombouw die perfect bij jouw interieur past. Met een mooie radiatorombouw van radiatorpanelen verander je jouw radiator in een element dat goed in je interieur past. Doordat er ruimte tussen de ombouw en de vensterbank open blijft, kan de warmtecirculatie ongehinderd doorgaan. Bij GAMMA vind je verschillende radiatorombouwpakketten in diverse typen en modellen. Laat je inspireren of maak direct je eigen Sentimo radiatorbekleding.


Radiatorombouw modern

Met de kachelombouw producten van GAMMA creëer je zelf een prachtige houten radiatorombouw. Kies voor losse onderdelen om zelf je radiatorbekleding op te bouwen, of een complete ombouwset inclusief open louvres en staanders. Een houten radiatorombouw geeft je maximale flexibiliteit. Niet alleen het aantal sleuven is zelf te bepalen, maar ook de breedte van de radiatorombouw. Speciale radiatorombouw en erkers.


Voor klanten met unieke wensen maakt Bart van Dijk Timmerwerken speciale radiatorombouw op maat. Denk bijvoorbeeld aan radiatorombouw voorzien van een bankje, een kastje, een klepje of radiatorombouw in een hoek. Zowel de slaapkamer als de woonkamer is 3. Bekijk direct alle aanbieders en vind de laagste prijs! Dit paneel is gemaakt van MDF en heeft een afmeting van 153x1cm. Het decorpaneel wordt geleverd met een grondlaag.


Radiatorombouw modern

Een radiatorombouw kopen is extra voordelig bij Praxis, want Praxis heeft regelmatig een radiatorombouw aanbieding en speciale acties. Elke radiatorombouw aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige radiatorombouw aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in.


Deze radiatorombouw is een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw woonkamer. De ombouw geeft uw radiator een decoratieve functie, door de extra plankruimte voor boeken, fotolijstjes, decoratie, etc. Doordat hij is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig MDF, is de ombouw stevig en duurzaam. De radiatorombouw heeft een modern ontwerp van latte.


Radiatorombouw modern

GEEN aparte onderdelen nodig! MDF radiator ombouw – geverfd in de kleur wit. De staanders aan beide uiteinden zijn voorzien van verticale, afgeronde gleuven, terwijl de front panelen afgwerkt zijn met moderne spijlen.


Klanten die dit item hebben gekocht, kochten ook. Er is keus uit verschillende basis modellen, van klassiek tot modern. Een ombouw voor een radiator door RIDO laten maken is mogelijk voor elk huis en elk interieur. U heeft de keuze uit vele modellen, van klassiek tot modern.


Radiatorombouw modern

Kies uit verschillende soorten afwerkingen. Altijd een uniek ontwerp: voorop staat dat wij samen met u een uniek product creëren waar u nog jaren plezier van heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts