woensdag 25 april 2018

Kleine urn

Ruime keuze in RVS kettingen voor hem en haar. Ook voor kinderen zijn mini urnen, als gedenkobject, heel geschikt. Zoals een mini urn hartje, een vlinder mini urn of een knuffelsteen. SOORTEN EN MATEN MINI URNEN. Onze handgemaakte producten zijn fraai vormgegeven en vakkundig afgewerkt.


Heeft u een vraag of opmerking over bijvoorbeeld een mini urn ? Neem alstublieft contact met ons op. Door toepassing van één of meer mini urnen kan de as worden bewaard door meerdere nabestaanden. Vaak wordt dit als prettig ervaren, omdat zo ieder een eigen gedenkplek thuis kan creëren. Mini urn of kleine urn kopen doe je bij assieraden shop.


Zoek direct de dieren urn die bij jou past! Mini urnen, ook wel kleine urnen, kleine urntjes, genoem zijn net als normale urnen beschikbaar in verschillende materialen. Wanneer u een kleine hoeveelheid as wilt bewaren is een kleine urn voor thuis een goede optie. Bent u op zoek naar een kleine urn of mini urn om een beetje as te bewaren, dan hebben wij u een redelijk groot aanbod voor u. Uniek in ons aanbod zijn de kiezels. Deze kiezel kan eventueel verrijkt worden met een bloem of vlinder van glas.


Kleine urn

Maar ook een kleine urn of mini urn van keramiek, edelsteen of een beeldje behoren tot onze mogelijkheden. U kunt ook bijvoorbeeld een lokje haar of een beetje aarde van de begraaf- of herdenkplek in de urn plaatsen. Glazen mini urnen zijn vervaardigd uit kristalglas. Elke mini urn van glas is voorzien van een uniek kleurpatroon. Het is dan ook een kunstwerk op zich.


U gaat dan op zoek naar een mooie passende urn , voor het bewaren van de asresten. Maar ook als u het as wilt uitstrooien kan het fijn zijn om een gedeelte van het as te bewaren in een mini urn. Zo heeft u uw dierbare toch altijd een beetje bij zich. Bij een crematorium bent u voor een dergelijke urn vaak een hoop geld kwijt.


Een kleine urn op maat gemaakt. Als urnenwinkel bieden we u ook de mogelijkheid een kleine urn op maat te laten maken. Bij handgemaakte mini urnen worden vooraf als eerste uw wensen besproken. In dit geheel persoonlijke traject bepalen we samen met u welke kunstenaar of bedrijf uw wensen om gaat zetten in een urn op maat. Bij Urn Atelier Vergouw wordt met veel zorg en liefde, handmatig bijzondere keramische urnen vervaardigd.


Van elke kleine urn bestaat maar één exemplaar. De kleine urnen kunnen gezien worden als hoogstaande, beeldende kunst en een verrijking van het interieur. Dit type urn heeft een kleiner formaat en inhoud dan “gewone” urnen.


Kleine urn

Een mooie blijvende herinnering. Hierdoor kan er op het gebied van de vormgeving meer worden gericht op details. Wij geven tot wel korting op onze goedkope kleine mini urnen ten opzichte van andere urnenwinkels. Kleine urn kopen doe je eenvoudig en snel bij Goedkope urn kopen.


Mini urnen zijn er in veel verschillende uitvoeringen en materialen. Bijzonder is het kleine zilver- of goudkleurige hartje, dat uitneembaar en magnetisch is en even in de hand genomen kan worden. Dit kleine hartje is tevens een mini urn waarin wat as, haar of een stukje stof, ter herinnering, bewaard kan worden.


Kleine urn

Deze kleine hart urnen kunnen worden voorzien van persoonlijke tekst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts