vrijdag 13 april 2018

Teakhout beschermen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Woodfix of teakfix zorgt voor een minimale kleurverandering van uw tafel. Het is wel nog altijd donkerder dan wanneer de tafel niet wordt behandeld. De woodfix zorgt ervoor dat uw tafel is beschermt tegen vetvlekken.


Afhankelijk van gebruik, keer per jaar licht opschuren en een nieuwe laag aanbrengen.

Enige opmerking die hierbij moet worden geplaatst is dat de nano coating niet zal beschermen als vlekken met enige kracht worden weggepoetst. Het vuil kan de bescherming dan breken en dan kunnen vlekken alsnog ontstaan. Teakhout behandelen met Nano Coating. Onbehandel of gereinigd teakhout kun je eenvoudig beschermen met een nano coating.


Voor nog wat betere bescherming kun je je teak tafel behandelen met teakfix. Dit zorgt wel voor een lichte verkleuring van de tafel, maar beschermt ook beter tegen vetvlekken. De behandeling met teakfix hoef je maar een keer per jaar te herhalen.

Behandel je tuinmeubels dan met teakolie. Om de kleur zo optimaal mogelijk te houden breng je tenminste keer per jaar de teakolie aan. Teakolie beschermt je tuinmeubels tevens van de invloeden van buitenaf, waardoor ze minder snel last krijgen van groene aanslag. Heb je hier toch last van?


Groene aanslag verwijderen van teakhout is gelukkig. Om teakhout lang mee te laten gaan is het teakhout behandelen maar ook beschermen erg belangrijk. In dit artikel vertellen wij u meer over het teakhout en hoe u het beste teakhout kunt behandelen en beschermen. Het teakhout van de beste kwaliteit is te vinden in Indonesië. De natuurlijke vettigheid stoot namelijk water af waardoor dat minder goed in kan dringen, het hout dus droger blijft en dus langer mee gaat.


De was beschermt de verflaag ook tegen vlekken. Hoe moet je teakhout verven? Als je teakhout dekkend wil gaan verven moet je zorgen voor een goede voorbereiding. De werkwijze is afhankelijk van de ondergrond. Onbehandeld teakhout verven Zoals gezegd kunnen de olie en andere stoffen in het teakhout zorgen voor problemen met het hechten van de verf.


Schuur altijd in de richting van de nerven. Gebruik hierbij de teakhout reiniger.

De teakhout reiniger heeft een grote bijdrage in het kleurherstel van het hout. Breng na de behandeling de teakhout protector aan, zodat het hout beter beschermt is tegen weersinvloeden en minder snel verkleurt. Hoe kan ik mijn teak ( salon ) tafel het beste beschermen ? Vaak heeft een teak ( salon ) tafel veel te verduren. Aan de tafel wordt gegeten, gewerkt of een spelletje gedaan.


De tafel is het middelpunt van deze gezelligheid. En daar lenen teak tafels zich uitermate goed voor. Wij hebben met de DPU lak een perfect product. Maak het daarna goed schoon. Seasons Outdoor geeft standaard jaar garantie op dit product.


Het heeft een lengte van 7. Tijdens een gezellige barbecue, een etentje of een leuk tuinfeestje kan het gebeuren dat er vlek op je teakhouten meubel komt. Vervelend natuurlijk, maar deze zijn te voorkomen door teakhout te beschermen met de Life Outdoor Living Teak Shield. Bomen die na twintig jaar al gekapt worden om verwerkt te worden in de meubelindustrie, geven teakhout van zeer matige kwaliteit. Hoe beter de kwaliteit van het teakhout is, des te minder last heb je van deze product eigenschappen.


Teakfix geeft een uitstekende bescherming aan uw teakhouten meubels. Het beschermt tegen huishoudelijk vuil en vocht. Maar het grootste pluspunt is dat het de natuurlijke uitstraling van het teakhout niet veranderd.


Het kleurloos en op waterbasis dus veilig in gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts