dinsdag 10 april 2018

Stretch naaldvilt

De naaldvilt stretch wandbekleding een materiaal voor het bekleden van allerlei recreatie voertuigen heeft een lichte geluid en temperatuur isolatie waarde is goed schoon te houden en raffelt niet tijdens de verwerking. Door de stretch die in het materiaal zit is het goed op ongelijke ondergrond te verwerken. Geschikt voor bijvoorbeeld paneel- en plafondbekleding. Eenvoudig te snijden, rafelt of pluist.


Dit grijze stretch naaldvilt van Carmat is ideaal om te gebruiken voor op uw wanden of voor op uw plafond. Dit product wordt per meter verkocht en is standaard 1centimeter breed.

Dit naaldvilt is geschikt voor paneel- wand- en plafondbekleding. Rekbaar naaldvilt voor wand- en hemelbekleding van interieur, jacht, boot en auto. Rotvast, kleurvast en bestand tegen vocht. Bestand tegen gas, olie en zouten. Zéér kleurvast en UV-bestendig.


Deze zilverkleurige stretch naaldvilt van Carmat is ideaal voor het bekleden van een wan plafond of paneel. Nu verkrijgbaar bij De WIt Schijndel. Het is vervaardigd uit PP, eenvoudig te snijden en rafelt niet.

Koop Carmat online bij De Wit of bezoek de 70. Gratis verzending vanaf € 7- en op werkdagen voor 12:bestel morgen in huis. Stretch naaldvilt tapijt voor uw boot ,camper, truck , tractor en bedrijfswagen.


Ook veel gebruik in de carrosseriebouw voor bv het in te bouwen van speakers en. Koop of Verkoop stretch op Marktplaats. Binnenkort ga ik beginnen met een nieuw VW Tcamper ombouw project. Daarnaast hebben Forte, Markant en Akzet ook geprinte dessins.


Voor het stofferen van uw camper of caravan gebruiken wij antraciet naaldvilt of stretch vilt tapijt. Voor tapijt in kleur geldt een kleine meerprijs en is alleen op aanvraag mogelijk. Naaldvilt van Forbo: de ijzersterke vloerbedekking.


Het stofferen van uw camper of caravan gebeurt in onze werkplaats te Steenwijk. Alles is maatwerk, en in overleg is veel mogelijk! Een uitstekende keuze voor grote kantoorcomplexen, beurzen of grote evenementen. Maar ook zeer geschikt voor veel belopen ruimten in uw huis, zoals de trap, overloop of werkkamer. Vlakvilt is een onverslijtbare kwaliteit.


Diverse soorten vilt 2mm in diverse kleuren. Bekijk direct onze ruime assortiment.

Stoffen Online, de grootste stoffen webwinkel van Nederland. Needlefelt STRETCH Wallcovering mm. Geproduceerd met een speciaal verfbad en daardoor zéér kleurvast en UV-bestendig. Het is geschikt voor bijvoorbeeld auto, bus, boot of caravan. Het vilt is sterk en slijtvast, zodat het lang mee kan gaan.


In het assortiment hebben wij diverse soorten stretch naaldvilt , non- stretch naaldvilt , naaldvilt carpet en outdoor naaldvilt. De stretch wandbekleding van Carmat is geschikt voor de bekleding van de wanden en het plafond in uw caravan, camper of boot. Deze wandbekleding is leverbaar in effe kleuren en is mooi te combineren met. Schuring Aanhangers voor motor, scooter en brommobielen.


Compact aanhangers en onderdelen. Vind de fabrikant Autobekleding Vilt Stof van hoge kwaliteit Autobekleding Vilt Stof, leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts