dinsdag 17 april 2018

Witte koffiemokken

Witte koffiemokken

Upload je eigen foto of logo. Kies uit talloze ontwerpsjabloons. Ontwerp in een paar minuten. Bent U Op Zoek Naar Koffiemokken? Bekijk Direct Ons Aanbod Online!


Witte koffiemokken

Wilt u witte mokken of koffiemokken bedrukken? Wij bedrukken witte mokken al vanaf stuks, geen lange offerte trajecten, direct een prijs online! De koffiemokken van de serie Chicago hebben een strak ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Een witte thee- of koffiemok met een driehoekige vorm. De mok heeft een gouden oor.


Op alle mokken van de serie staat een andere letter uit het alfabet. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Witte koffiemok van hoogwaardig keramiek. Deze mok is uitgevoerd in geheel wit en is vaatwasmachinebestendig. De keuze is zó groot dat het onmogelijk is het bij één soort koffiemok te houden.


Witte koffiemokken

Kies voor verschillende kleurpatronen, stippen, strepen, bloemen en andere opdrukken. Zo serveer je de koffie voor de gasten altijd in een mooie mok én weet je altijd welk kopje nou ook alweer van jou was. Op ShopAlike vind je koffiemokken van allerlei merken. En met een breed scala aan stijlen en kleuren bij National Pen, kunt u de ideale mok voor uw merk vinden. Een kwaliteit koffiemok en thee mok bestellen Een mok is met zijn design niet alleen erg praktisch, hij ligt ook nog eens heel lekker in de hand.


Blokker biedt echter kwalitatief hele goede mokken aan voor een hele betaalbare prijs. Compleet Aanbod Tegen Scherpe Prijzen. Op de mok staat de tekst ‘Caffeïne loadeng please wait.


De schenkinhoud is 2ml. Standaard bedrukken wij deze mokken met een transferbedrukking, dit is vaatwasmachinebestendig. Leverbaar in de kleur wit. Dan kunt u met porseleinen koffiemokken werkelijk alle kanten op! Van dit merk hebben wij daarnaast stijlvolle blauw- witte porseleinen.


Gordon Ramsay Mok Bread Street Wit cl. Bodum Koffiemokken Douro cl - Stuks. De aardewerk mok heeft een goudkleurig oor en de letter a. Wordt dit de mok voor Alice?


Vind hier alle kopjes en mokken. Bij de keus voor materiaal van je kopjes, bekers of mokken is het vooral belangrijk of iets breekbaar mag zijn of niet. Ga je voor porselein, glas of aardewerk? Of kies je liever voor kunststof of karton?


Mix en match je favoriete koffiekopjes en koffiemokken bij elkaar! Drink je koffie of thee uit een mooie mok van Xenos. Bij Xenos vind je een breed assortiment mokken. Shop alles online op Xenos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts