woensdag 3 oktober 2018

Mooie gordijnen woonkamer

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


In deze woonkamer is het kleurenpalet wit, zwart en roomkleur met hout als accentmateriaal voor wat warmte.

Deze collectie bestaat uit stoffen gordijnen tot plisségordijnen en van rolgordijnen tot lamellen. Deze raamdecoratie met een hoge kwaliteit zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Bovendien is deze decoratie geschikt voor in elke ruimte. Ze kunnen gebruikt worden om je interieur te complimenteren en een sfeervol geheel van de woonkamer te maken. Wanneer je op zoek gaat naar mooie gordijnen voor de woonkamer , is het goed om eens te bekijken wat er past bij.


Grijze half linnen inbetween gordijnen. Hier net iets te lang zodat ze mooi op de grond staan. Wij maken de gordijnen op maat voor je.

Zo heb je direct ook alle voordelen van raambekleding: de transparante gordijnen voor privacy en de bescherming tegen het zonlicht en de zwaardere gordijnen voor de geluidsdemping en goede isolatie. Gordijnstof Twisk antraciet. Kies je de kleuren zoals hier ton sur ton in verschillende schakeringen van dezelfde tint dan zorg je voor een prachtige sfeer in je woonkamer. Dankzij de gratis meetverzekering krijg je gewoon nieuwe gordijnen als ze te kort, lang, breed of niet breed genoeg zijn.


Gelukkig is het bij mij allemaal goed gegaan en passen de gordijnen perfect! Ik ben super blij met mijn nieuwe gordijnen en vind ze nog veel mooier in mijn woonkamer staan dan ik had verwacht. Vergeet niet dat linnen kan kreuken, maar dat doet het wel op zijn eigen nonchalante manier. Echte linnen liefhebbers waarderen dit juist, omdat de kreuk het natuurlijke aspect benadrukt.


Linnen stoffen zijn sterk en duurzaam en tegelijk goed wasbaar. Vadain heeft hele mooie linnen producten in de collectie dus kijk maar eens goed. Naast gordijnen op maat, kun je ook kiezen voor kant-en-klare gordijnen. Deze kun je aan de onderkant gemakkelijk op de goede hoogte maken met de meegeleverde zoomband. HEMA gordijnen kunnen gevoerd worden.


Gevoerde gordijnen hangen mooier , isoleren beter en zijn minder kwetsbaar. Met trendy dessin of zachte kleuren? Je kan dan wel mooie gordijnen aangeschaft hebben, maar waar hang je ze aan op?


Precies, een gordijnrails. Deze worden in alle soorten en maten verkocht.

Hulp bij het kiezen van de juiste vind je in het artikel over gordijnrails. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Woonkamers online bestellen. Snelle levering en gratis retour!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Er zijn veel verschillende manieren om de gordijnen in je woonkamer op te hangen. Mooie nieuwe velours gordijnen in de woonkamer ! Waar lange gordijnen een paar jaar geleden nog als ietwat suf werden gezien, worden ze nu steeds meer en meer populair, vooral in de woonkamer.


Lange gordijnen in de woonkamer dienen niet alleen het praktische nut om daglicht buiten te houden, ze dragen ook zeker bij aan het creëren van een fijne sfeer in je woonkamer. Prachtige gordijnen en een ruim assortiment vind je bij DTCH. Deze doe-het-zelf gordijnen met een hoge kwaliteit zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Maar gordijnen kan je ook veel andere doeleinden gebruiken.


Zo zou je gordijnen als een soort deur kunnen gebruiken. En je zou gordijnen ook als scheidingswand in kunnen zetten. Het is een hele leuke en populaire methode om een open slaapkamer te scheiden van een woonkamer.


Binnen en buiten staan met elkaar in verbinding. Natuurlijke materialen, als linnen en katoen maken jouw huis lekker stoer en levendig. Check al onze mooie stoffen in de webshop en maak jezelf blij met een nieuwe eyecatcher in jouw woonkamer.


Eenheid creëren met gordijnen. De gordijnen bepalen samen met de muren en meubels het kleurschema van de kamer. Is je woonkamer al van meubels voorzien, dan is het gemakkelijker om de stijl van je gordijnen te kiezen.


Creëer eenheid tussen de kleuren van je interieur en de gordijnen , of zorg voor een contrast tussen beide. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts