dinsdag 23 april 2019

Kubikoff tafel

Direct uit voorraad leverbaar. Voor 17:bestel morgen in huis. Tafels tegen lage prijzen. Kies uit producten vanaf € 930.


De innovatieve meubels worden ontworpen door diverse gerenommeerde designers uit de hele wereld en vervaardigd in Italië. De tafel bestaat uit een glazen blad met een diamant vormig onderstel.

De tafel heeft een zeer mooi design met afgeronde hoeken wat een prachtig retro-effect geeft. Zowel de poten als het blad zijn in hout uitgevoerd. Kijk eens naar de eettafels en salontafels met Italiaanse design. Bekijk Lokale Aanbiedingen ? Verkoop eenvoudig kubikoff. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Deze tafel is gemaakt van massief gerecycled hout, wat betekent dat elke meubel uniek is en net iets anders is dan de rest. Vraag per e-mail onze kubikoff catalogus en prijslijst aan.

De mies tafel van het italiaanse merk kubikoff combineert blad in amer. De woonkamertafel als eettafel. Denk dan eens aan een woonkamer eettafel. Kubikoff Barewood eettafel - Meubels.


Met deze tafel kan je toch lekker gezellig met al je gasten of familie tafelen. Haal vandaag nog die tafels in huis. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Hun duurzame meubels hebben altijd een verscheidenheid aan vorm.


Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site. Van plan om een nieuwe eettafel te kopen? Bij ons vind je echt allerlei soorten tafels. Bijvoorbeeld van eiken, in het wit of met een bepaald design. Zorg ervoor dat het goed in jouw interieur past en op deze manier ontstaat altijd het beste resultaat.


Wonen moet je in een huis waarin je je prettig voelt. Goede meubels zijn daarbij erg belangrijk. Het minimalistische design zorgt er ook nog eens voor dat Scandinavische en moderne tafels makkelijk te combineren zijn.


Beschik je niet over veel ruimte in je keuken?

Altijd dé perfecte tafel voor jou in ons ruime assortiment Bekijk nu top aanbiedingen en bestel deze nú gemakkelijk online. Mies heeft een strak en simpel design. De eetkamertafel die door de doorzichtige poten met het licht in de kamer speelt. De poten van de Mies eettafel zijn gemaakt van transparant PMMA (plexiglas). Door enorm succes is de Barewood tafel tijdelijk uitverkocht bij de fabrikant en hierdoor geldt een langere levertijd dan gebruikelijk.


Of wellicht een andere stoel uit onze stoelen collectie. Iedere stoel is perfect te combineren bij deze tafel !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts