dinsdag 16 april 2019

Ontwerp je eigen huis

Een Nieuw Huis Laten Bouwen Naar Uw Wensen, Benieuwd? Vind Hier Alle Benodigde Informatie! Elke dag bouwen wij aan levensgeluk voor opdrachtgevers. Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website.


Word jij ook zo blij van de zon?

Wanneer deze je huis binnen schijnt? Dat alles een stuk mooier, en bijna probleemloos lijkt? Zou je dat dan niet als uitgangspunt willen nemen bij het ontwerpen van je eigen huis ? Hierbij manieren hoe je het effect van de zon positief kunt inzetten bij de indeling en het ontwerp van je woning. Bouw je eigen huis in simpele stappen.


Lighthouse Living biedt de oplossing. Kies zelf uit onze sfeervolle leefbare ontwerpen met onze configurator.

Ben je van plan je eigen woning opnieuw in te richten of overweeg je om een pand te kopen en daar een gezellige leefruimte van te maken? Met het gratis Sweet Home 3D kun je je eigen verbeelding al in een heuse 3D-omgeving gieten, virtuele wandelingen incluis. Floorplanner is the easiest way to create floor plans.


Using our free online editor you can make 2D blueprints and 3D (interior) images within minutes. Wat is er mooier dan wonen in de woning van je dromen op de ideale locatie? Dat komt met MyOwnHome wel heel dichtbij! Met de online ontwerpmodule (de Woonconfigurator) is het heel eenvoudig geworden om zelf je woning te ontwerpen , die volledig voldoet aan jouw wensen.


De kosten van de keuzes die je maakt zijn direct inzichtelijk. Toekomstige bewoners worden in een vroeg stadium bij de planvorming betrokken. Zelf je huis ontwerpen Uniek Jij bent uniek en je wilt dat je huis aansluit op wie jij bent en hoe jij wilt wonen. Bewust leven Je wilt bewuste keuzes maken in hoe jouw nieuwe leefomgeving eruit komt te zien.


Naast planners die je helpen met het opstellen en het op maat maken van je meubels, hebben we ook planners voor het inrichten van bepaalde ruimtes in je huis. Zo helpen we je met het inrichten van je huis , kantoor, badkamer en slaapkamer. Bestel je ontwerp direct online of neem je persoonlijke code mee naar een IKEA winkel bij jou in de buurt.


Klik dan op het ontwerp voor een gedetailleerde plattegrond van het huis.

U kunt dan meteen zien hoe de indeling eruit ziet en wat u er eventueel nog aan wilt veranderen. Uiteraard zijn er, naast de ontwerpen op onze website, nog meer woningtypen die u kunt gebruiken voor het ontwerp van uw eigen huis. Lever je eigen ontwerp aan.


Of dit nu een eigen ontwerp , een huis van een aannemer of een cataloguswoning is. Door het volgen van deze workshop weet je waar je op moet letten en ben je een volwaardige gesprekspartner in het. Het is belangrijk om het financiële plaatje van een eigen huis bouwen vooraf goed in kaart te brengen.


Eigen huis ontwerpen kosten. Bij Groothuisbouw is dat heel makkelijk. Met de ontwerpmodule kunt u namelijk niet alleen uw eigen huis ontwerpen , maar ook de kosten meteen berekenen. De ideale optie voor mensen die precies weten wat ze willen en dit ook nog eens leuk vinden om uit te werken. Voordat u aan de slag gaat met het ontwerpen van uw eigen huis is het heel belangrijk om te weten welke invulling u elke ruimte gaat geven.


Je eigen huis is een plekje dat helemaal van jou is. Daarom zoek je wanneer je rond aan het kijken bent voor een koopwoning ook naar een huis dat voelt als ‘jouw huis ’. Maar zou het niet fantastisch zijn als je meer invloed had op jouw woning dan dat? Als je een nieuwbouwhuis voor jezelf zou mogen ontwerpen ? Stap voor stap: ontwerp je eigen huis. De knoop is doorgehakt: je gaat een woning laten bouwen. Nu breekt de periode van oriënteren, verdiepen en ontwerpen aan.


Alles valt of staat met een goede voorbereiding. Gelukkig kun je in deze fase al best veel zelf doen. Hoe je dit aanpakt en waar je op moet letten lees je in dit stappenplan.


Gebruik van foto's ook mogelijk! Ontwerp nu je eigen tekst op hout! Ga voor een persoonlijk cadeau. Binnen werkdagen heb je jouw tekst op hout in huis.


Wij helpen je graag om je plannen concreet te maken! Iedere dinsdagmiddag van 16. Scheepmakersstraat in Den Haag.


Voor de locaties Rotterdam, Leiden of Amsterdam kun je telefonisch een afspraak maken of het contactformulier invullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts