woensdag 10 april 2019

Rvs keukenwand

Van hele badkamer tot onderdeel. I Bestel goedkoper online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat. Eenvoudig online bestelen en gratis levering.


Bestel bij de online specialist, met Anti-fingerprint.

RVS Achterwand op maat vlakke plaat. Voor directe montage op de muur kunt u een rvs achterwand op maat in vlakke plaat bestellen. De plaat kan direct op de muur verlijmd worden zonder boren en schroeven. Leverbaar in meerdere afwerkingen, de meest gekozen is geborsteld rvs met anti-fingerprint.


Onze horeca achterwanden worden veel toegepast als rvs bakwand in de horeca. Ook worden onze Horeca achterwanden gebruikt als een standaard rvs achterwand niet voldoet in een professionele omgeving. Het gebruikte rvs van onze Horeca-line is beter bestand tegen warmte dan normaal rvs.


Zo is het een betaalbare oplossing om de keukenwanden langdurig te beschermen tegen vetvlekken en vocht.

Als spatplaat achter het kooktoestel komen we deze wand vaak tegen. De wand is eenvoudig schoon te maken. Dit voorkomt een vies uitziende keuken.


Bij GAMMA vindt u panelen voor uw keukenachterwand gemaakt van hoogglans kunststof of kunststof met de uitstraling van rvs. RVS achterwand en kunststof achterwand keuken. Keuken achterwand ideeen zoals achterwand keuken verven.


U kunt de achterwand van uw keuken op meer manieren bekleden. Ja, het is dan hetzelfde als mijn bestaande apparatuur maar hoe krijg ik dat schoon? Hier kun je terecht voor vragen en advies.


We leveren de achterwanden in elke gewenste maat, precies op maat. Bij een moderne of strakke keuken kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een achterwand van roestvast staal. RVS keukenwanden worden vaak gebruikt achter kooktoestellen. Dit omdat een RVS wand gemakkelijk schoon te maken is.


Rvs plaat op maat voorzien van de originele anti-fingerprint coating. Niet voor niets is dit ons meest verkochte rvs plaat, naast de mooie uitstraling van het geborstelde rvs is het ook nog eens makkelijk schoon te maken. Uitgevoerd in 1mm geborsteld rvs. Bestel eenvoudig de gewenste plaat op maat exact op maat.


Geef je keuken een compleet andere look met onze muurtegels, wandpanelen en keukenachterwanden.

Ga je voor glas, composiet of laminaat? Homepagina rvs keukenbladen en tafels op maat voor de keuken waaronder achterwanden, werktafels, eilandkeuken rvs , plinten enz. Onze fabriek levert rvs tafels en werkbladen en onderstellen voor interieur en keuken bedrijven in Belgie. Resultaten van zoekmachines! Op zoek naar een strakke RVS look achterwand voor de keuken?


Ook die kunnen wij leveren! Wél de uitstraling van écht Roesvrijstaal, maar niet de nadelen. Slechts 3mm dik, strak, minimalistisch en stijlvol. Specialist in unieke, exclusieve keuken achterwanden.


Onze Visualls worden geprint op een lichtgewicht, watervast plaatmateriaal. Alhoewel de hygiënische eigenschappen van RVS prettig zijn, zien we dat er steeds minder voor deze oplossing wordt gekozen. Los van de uitstraling heeft u een uitdaging om een passende oplossing te vinden voor uw spatranden op het aanrechtblad. RVS spatlijsten lijken dan de enige mogelijkhei welke ik echter niet op elk aanrechtblad zou.


Maak je keuken compleet met onze bedekkingspanelen en sierlijsten voor de IKEA keukenkastjes of een IKEA keukenblok. Bekijk en bestel online op IKEA. Keukenwerkbladen – alles over keukenwerkbladen en achterwanden voor je keuken van HORNBACH, de keuze en de beschikbare maten van een nieuw keukenwerkblad en soorten.


Een achterwand voor uw keuken van Bokmerk geeft uw keuken direct een prachtig nieuw aanzicht. Exact op maat, geen voegen, naden of kitranden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts