dinsdag 9 april 2019

Foto 3d in glas

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 95! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt!

Uw foto als ultraHD-afdruk. Extreme scherpte en resolutie. Foto in Glas Cadeau geven? Jouw mooiste foto 3D in glas graveren? Ontwerp in onze online editor en zie direct het resultaat.


Eigen productie en snel jouw 3D foto in glas in huis. Wat kan Crytal Impressions in 3D glas laseren? Crystal Impressions is trotse specialist in het laseren van een foto in 3D Glas.

Onze foto cadeaus worden gemaakt van verschillende materialen zoals foto in glas , foto op hout, foto in spiegel, foto op canvas, foto op porselein en foto op sieraad. Laat je logo in glas vereeuwigen. Ons ruime aanbod bevat geschenken voor Vader- en Moederdag, jubilea, herdenkingen, zwangerschap, verjaardagen, huwelijken en Valentijnsdag.


Uw mooiste foto drie-dimensionaal ( 3D ) in hoogwaardig kristalglas Uw dierbaarste herinnering, levensecht. Of het nu uw mooiste vakantie- foto is, uw trouwfoto, een afbeelding van uw favoriete huisdier, uw dierbare, alles is mogelijk, wij laseren het voor u in kristalglas en de herinnering blijft generaties lang bewaard. Een foto zegt meer dan duizend woorden, toch? Jij kiest zelf jouw mooiste foto om in het glas te plaatsen.


Zo geef je jouw cadeau heel eenvoudig een uniek en persoonlijk tintje. Dit heeft geen gevolgen voor de kwaliteit van het laseren. De kwaliteit van het laseren is afhankelijk van de kwaliteit van de foto. Tevens is het omzetten van een bestaande foto naar een 3D foto op dit moment alleen mogelijk van gezichten. In tegenstelling tot graveren wordt bij het laseren binnenin kristal de buitenzijde van het kristal niet beschadigd.


De foto in het kristal bestaat uit tienduizenden kleine luchtbelletjes. Op zoek naar een foto in glas ? Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Eenvoudig ontwerpen en personaliseren bij YourSurprise.


Van enkele foto maken wij een realistische 3D portet in kristal helder glas.

Wereldmarktleider in 3D laser gravures in optisch glas. Zo ontstaan de meest schitterende geschenken! Kommen Sie bei uns vorbei oder bestellen Sie einfach in unserem online shop.


De mogelijkheden van 3D laseren in glas ? Dit maakt mogelijk om objecten als sleutelhanger, presse papiers en mooie awards van glas te maken met de 3d laser techniek. Veel klanten kiezen ervoor om hun product of ander object 3D te laser graveren en dit als een miniatuur uit te reiken. De Kubus Viamant wordt geleverd in staand formaat. De kristallen blokvormen van foto in glas passen erg goed op een buro.


Ook bijzonder populair is de vorm waarin een waxinelichtje geplaatst kan worden zodat u een uniek gedenkteken met daarin een foto van uw dierbare heeft. Als u een echt uniek, bijzonder en persoonlijk kado wilt geven dan is kristal hiervoor uiter- mate geschikt. We bieden verschillende luxe glasdiktes, zodat er altijd een juiste glasdikte is voor jouw glasprint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts