donderdag 18 april 2019

Scandinavische woonkamer

Voor woonkamer , slaapkamer,eetkamer. Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw woonkamer bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Scandinavische woonkamer met openhaar hout opslag en prachtige 60xgrijze tegels.

Shop grijze rustige tegels door op de foto te klikken! Net zoals we die in de natuur van de noordelijk gelegen landen zoals Noorwegen en Zweden vinden. Orde, licht en eenvoud zijn sleutels om dit decor te begrijpen.


We geven duidelijke voorbeelden en meubelstukken die je kunt gebruiken. Ontbreekt er nog wat aan je muur? De leukste muurposters zijn voor jou geselecteerd en er zit vast wat voor je bij. De diversiteit is namelijk groot. Zorg ook qua kleurgebruik voor eenvoud en kies een lichte basiskleur met hooguit één of twee accentkleuren.


Ga dan voor frisse pastellen in bijvoorbeeld groen, roze of blauw.

Als je dan lekker ontspannen bent, geniet je meer van knusse, gezelligheid. Ook in deze woonkamer is het licht het eerste wat opvalt. Via twee grote ramen stroomt de hele woonkamer vol met natuurlijk zonlicht, dat via de wit geschilderde muren en lichte houten vloer wordt weerkaatst. De inrichting van de woonkamer is simpel, maar de combinatie van de meubels en decoratie accessoires is perfect. De Eames designstoel staat bekend om zijn simpele design met praktische vormen en rustige kleuren.


Dan is dit misschien wat je zoekt! Deze woonkamer bijvoorbeeld. Je zou misschien denken dat het gaat om de woonkamer van een appartement ui Stockholm of Kopenhagen.


Maar in werkelijkheid is het een woonkamer van een bovenwoning uit Den Haag, die door de interieur architecten van Global Architects is ontworpen. Zoals we al hebben opgemerkt, is een interieur ontworpen in deze stijl van ontwerp een overzichtelijke en ontspannen sfeer, dus is het logisch dat we de voorkeur geven aan witte en lichte kleuren. Dan geniet je nog meer van je unieke inrichting in huis. De producten zijn vaak net even anders dan we gewend zijn en ondertussen goed betaalbaar.


We hebben er tien voor je verzameld. Prachtige lichte woonkamers met mooie details. Zweden, Noorwegen, Denemarken… Super mooi. Ik ben echt heel erg verliefd geworden op deze woonkamer met een open keuken! Kies het meubel dat past bij jouw interieur!


Hele drastische maatregelen zijn er niet eens voor nodig.

Verwijder alle klassieke meubels en accessoires uit je woonkamer. Toch zie je veel textiel terug in deze interieurstijl. De dekentjes, kussens en vloerkleden die je ziet, zijn zorgvuldig uitgekozen en hebben zijn zowel functioneel als een uitstekende manier om meer gezelligheid in huis te brengen.


Vandaag besteld voor 15:3 morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts