dinsdag 23 april 2019

Stylist opleiding

Bekijk nu de mooiste styling. Voor dat ene momentje voor jezelf. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Dan kun je uitstekend terecht bij Linnartz Opleidingengroep, want hier worden de beste opleidingen op het gebied van styling aangeboden.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Waarom kiezen voor een styling opleiding ? In deze tijd waarin beeldcultuur allesbepalend is, wordt het vakgebied styling steeds belangrijker. Inmiddels zit ik bijna jaar op Akademie Vogue, en ik heb er geen minuut spijt van gehad dat ik deze opleiding heb gekozen. Na het behalen van mijn havodiploma, wilde ik meteen aan de slag. Lichtelijk gespannen heb ik een open dag bezocht, maar ik voelde meteen dat ik hier goed zat.


Ik volg de opleiding : Allround Styling. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een schooldiploma voor Modestyling. Cool Cat, achter de schermen als stylist bij Net werkzaam bij een couturier en zelfs bij Vogue in New York!

De opleiding Fashion Stylist bestaat uit lessen. Dit is verdeeld over lesdag per week. Extra informatie: Al onze cursussen en opleidingen zijn btw vrijgesteld en inclusief inschrijvingskosten, literatuurkosten, begeleiding voor jaar en examenkosten. Mocht je voor een cursus of opleiding een examen dienen af te leggen bij een extern examenbureau dan staan de kosten duidelijk op de betreffende cursuspagina. Elk jaar wordt een selecte groep studenten van de opleiding junior stylist uitgekozen om deel te nemen aan het traject excellent kleermaker.


Zo wordt een belangrijke brug geslagen tussen de modeontwerper en de maker. De studenten werken onder begeleiding en in teamverband aan kleine, maar complete kledingcollecties. Hierbij krijg je van ons zoveel begeleiding als nodig blijkt te zijn. Bachelor allround styling. Je studeert op bachelorsniveau af.


Na vier jaar ben je gespecialiseerd in het onderzoeken van maatschappelijke ontwikkelingen, het maken van trendanalyses en het doen van trendforecasting, conceptontwikkeling en visualisatie. Op zoek naar een training, cursus of complete opleiding die je verder brengt in je creatief-commerciele vakgebied? Hier vind je de vakopleiding die bij je past.


Mode, interieur, fotografie, trendwatching, conceptontwikkeling, productontwerp, vastgoe retail, fair trade. Het aanbod van creatief vakonderwijs op een rijtje! De hbo- opleiding Allround Styling leidt je op tot professional op het gebied van mode-, interieur-, food- en mediastyling. Na afronding van de opleiding ben je een expert in het signaleren van trends en het bedenken van nieuwe concepten.


Je leert hoe je adviezen kunt geven, een shopping plan opstelt, een wardrobe planning maakt en hoe je klanten kunt coachen bij het veranderen van het imago.

Je krijgt les in kleine klassen van maximaal studenten. Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Houd er rekening mee dat de uiteindelijke cursusduur afhankelijk is van de keuzes die je bij inschrijving maakt. Dan is de Interieurstylist opleiding geschikt voor jou.


De mbo- opleiding Design en Styling is een brede opleiding op het gebied van interieur en vormgeving. Tijdens de opleiding Design en Styling leer je alle ‘ins en outs’ van styling. Je ontwikkelt je creativiteit om inrichtingen van een winkel, interieur of evenement in te richten en leert hoe je je ideeën visueel kunt maken.


Na deze opleiding kun je doorstromen naar een aansluitende HBO opleiding. Beroepseisen: Wat wordt er van je verwacht? Als medewerker styling moet je allereerst houden van mode. Daarnaast ben je creatief en houd je in het oog of een ontwerp ook goed zal verkopen. Je moet nauwkeurig werken en streven naar kwaliteit.


Verschillende wegen kunnen leiden naar een bepaald beroep. Onderwijskiezer geeft hier per studieniveau een overzicht van de basisopleiding(en) die wij logisch vinden voor dit beroep. Weet echter dat er vaak ook nog andere mogelijkheden zijn.


Word fashion designer, influencer, stylist of ga voor de opleiding modemanagement en inkoop. Klik hier voor meer informatie! Zoek je verdieping na een kleur-en stijlopleiding en wil je je klant volledig adviseren over haar of zijn imago dan is de opleiding Imagostyling geschikt voor jou.


Inschrijven voor deze opleiding kan nadat je de opleidingen ‘Kleurenanalyse’ en ‘Kledingstylist‘ met succes hebt afgerond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts