dinsdag 30 april 2019

Industriele gordijnen

Bestel online of boek onze service! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Design, Direct Van De Makers.


Het assortiment van industriegordijnen biedt al meer dan jaar vele oplossingen voor diverse toepassingsmogelijkheden. Van compleet zelf te monteren afschermingen inclusief ophangsysteem tot alleen het losse ( gordijn ) materiaal, al dan niet op rol.

Tocht, insecten en andere vervuiling voorkomen? En dat zonder uw logistieke proces te vertragen? Een indsutrieel gordijn biedt u de oplossing! Dit maakt de gordijnen ook geschikt voor op de slaapkamer. Donkere gordijnen hebben een stoere uitstraling, maar ook lichtere gordijnen kunnen er stoer uit zien.


Gordijnen met een grove structuur. Hang je liever lichtgekleurde gordijnen op in jouw industriële interieur? Kies dan voor gordijnen met een grove structuur.

Dankzij verticaal in het gordijn verwerkte stalen buizen zijn ze ongevoelig voor luchtstromingen. In combinatie met windstokken en spansystemen trotseert onze industriegordijn grote winddruk. Dit is één van de unieke kenmerken van het VLP Industriegordijn.


Zo lijkt een ruimte groter door lange gordijnen (van het plafond tot aan de vloer), terwijl gordijnen die links en rechts worden opgehaald met embrasses een versmallend effect hebben. Een verbredend effect creëer je door de gordijnen links en rechts van het raam over de muur door te laten lopen. Spelen met licht was nog nooit zo leuk als nu met de nieuwe raambekleding collecties van Luxaflex.


Je kunt er ook voor kiezen om een vouwgordijn zonder baleinen samen te stellen. De vouwen in het gordijn zijn dan minder strak. Kies voor de bediening: handmatig of elektrisch. Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Deze zeilen zijn een solide investering en kunnen uw energiekosten aanzienlijk reduceren.


Inbetweens laten veel licht door, maar houden de inkijk van buitenaf tegen. Door te kiezen voor hoge gordijnen laat je een kamer ruimer lijken. De stof Raw is een geweven stof met de uitstraling van linnen.


Dit geeft het gordijn een stoere, casual look.

Tocht gordijn uit kleurloos, transparant gordijn materiaal. Ideaal om intern ruimtes af te schermen of onder te verdelen tegen tocht waarbij uit veiligheidsoverweging, of vanwege een gewenste lichtinval dan wel er een neutrale uitstraling is gewenst. De gordijnen worden uitgevoerd in een standaard breedte van 140cm. Sterk en robuust met overspanningen tot meter in een stuk.


Info over industriele gordijnen. Resultaten van zoekmachines! Een belangrijk voordeel is dat de strook- of lamellengordijnen bijna overal kunnen worden gemonteerd. Indien nodig kunt u het ook op elk gewenst moment achteraf inbouwen, zelfs als de statische omstandigheden in de kamer slecht zijn. Daarnaast is de hoge flexibiliteit van de gordijn functie bijzonder praktisch.


Sindskort heeft Linq Systems de twee lichtere rail profielen, serie 11. Deze systemen zijn toepasbaar voor lichte gordijnen en lichte schuifdeur systemen. Binnenkort vind u deze categorie terug op de website, vraag ons ondertussen naar de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts