dinsdag 9 april 2019

Tuinhuis olien

Naar wens gemonteerd door vakmensen. Altijd supersnel geleverd! Werken en studeren in de natuur? Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland.


Behandeling van uw blokhut of tuinhuis De behandeling van uw blokhut of tuinhuis is zeer belangrijk en bepaalt de uiteindelijke levensduur, wij hebben een compleet programma om uw blokhut of tuinhuis mee te behandelen. Het tuinhuis van de gemiddelde Belg krijgt steeds vaker een uitgesproken uiterlijk.

Eén voor één rijzen er ware kunstwerkjes als paddenstoelen uit de grond. Sommigen kiezen voor een frivole, kleurrijke look. Anderen willen vooral een tuinhuis waar geen jaar op staat.


We selecteerden deze twee stijlvolle tuinhuizen. Je tuinhuis schilderen kan ook nog op een minder voor de hand liggende manier. Hout oliën is een aparte techniek waarbij de olie in het hout dringt in plaats van er een beschermingsfilm over te plaatsen.


Verf doet dat laatste wel. Het gaat namelijk houtrot door vocht en schimmel tegen. Voorbereiden: Weersinvloeden, mos, algen en vuil kunnen ervoor zorgen dat je eens mooie tuinhuis en vervallen uitziet.

Schrob het goed schoon en gebruik hierbij wanneer nodig een algenreiniger. Een tuinhuis moet je altijd behandelen tegen deze invloeden. Bij KARWEI vind je voor iedere toepassing een geschikte buitenbeits, bijvoorbeeld voor tuinmeubelen of deuren.


Bekijk hier ons assortiment en bestel direct! Om lang te kunnen genieten van jouw tuinhuis , is het belangrijk om het te beschermen tegen weer en wind. Dit doe je door het allereerst te verduurzamen of impregneren (sommige tuinhuizen zijn reeds geimpregneerd bij aankoop) en nadien op regelmatige basis te verven, beitsen of oliën.


Hout is een natuurproduct en als je hout niet behandelt wordt het zeer snel grijs. Er zijn verschillende manieren daarvoor! Van een strak tuinhuisje , tot traditionele blokhut. Misschien gebruikt u uw tuinhuisje straks als opbergruimte. Maar wij hebben ook tuinhuizen die geschikt zijn als extra kantoor, atelier of zelfs als gastenverblijf.


Denk naast uw tuinhuisje , ook na over bijpassende tuinmeubelen, in de vorm van een loungeset. Op zoek naar een Tuinhuis? De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten.


Boek het Tuinhuis , Ulrum. U krijgt direct een bevestiging. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Check de voorraad of bestel.

Is het nodig om mijn tuinhuis (blokhut-schuur) te behandelen en wat zijn de verschillen tussen het oliën, beitsen en verven? Ja, het is nodig om uw tuinhuis te behandelen. Een behandeling met een olie, beits of verf beschermt uw hout tegen vocht, vuil, schimmels en Uv-licht. Om lekker lang te genieten van je tuinhuis doe je er goed aan het regelmatig te onderhouden. Dat hoeft geen grote karwei te zijn, bewijst deze klus.


Olie is ideaal voor zachtere houtsoorten. Wanneer gebruik ik olie en wanneer beits om hout te beschermen? Lees over zowel positieve als negatieve eigenschappen en wanneer kies je voor welk afwerk product. Zo kun je deze niet alleen een andere uitstraling geven, maar zorg je er ook voor dat je tuinhuis of schuur lang meegaat. Beits heeft namelijk een vochtregulerende werking: als je beits op de juiste manier verwerkt en ook de goede beits kiest, zal het natte hout niet verrotten.


Vertrek steeds van een goed voorbereide ondergrond en wacht tot het hout volledig droog is. Een nieuw, onbehandeld houten tuinhuis kan je preventief behandelen met een aangepast beschermingsproduct tegen houtrot, houtworm en schimmels. Roer de beits goed om voor en tijdens het gebruik.


Bescherm je hout duurzaam, zodat je er lang van kunt genieten! UV-stralen, regen, wind of temperatuurschommelingen, hout wordt aan veel invloeden van buitenaf. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts