donderdag 25 april 2019

House doctor tapijt

House doctor tapijt

Of kom langs in Cuijk in onze vernieuwde showroom. Bekijk nu de actie in de folder! Nu tapijten voor ongelooflijke prijzen. Alles moet weg - Profiteer nu! Tapijt met vierkant patroon van jute en rubber.


House doctor tapijt

Cubie overtuigt in elke kamer met zijn vierkante patroon. Het tapijt is gemaakt van jute en rubber en is daarom bijzonder robuust en gemakkelijk te reinigen. Het ontwerp is gebaseerd op een neutrale achtergrondkleur die het grafische patroon van de driehoeken prachtig onderstreept. Op de vloer zorgt het tapijt voor een mooi contrast en een blikvanger in elke woonruimte. Het ronde kleed is gemaakt van hennep en heeft een geweven structuur.


House Doctor Tapijt vind je op fonQ. Het kleedje past door het formaat in veel verschillende ruimtes en komt overal tot zijn recht. Een familiebedrijf dat is gestart in een klein plaatsje in Denemarken. Ze combineren Scandinavisch design met de gezellige bohemien sfeer.


NL, jouw online woonwarenhuis met een persoonlijke klantenservice. Dit geweven vloerkleed creëert een knusse, huiselijke sfeer en voelt tegelijk heerlijk zacht aan. Zo weet je zeker dat je altijd kunt kiezen uit kwalitatief hoogwaardige producten met heel verschillende eigenschappen qua materiaal en uiterlijk. Bestel hoge kwaliteit Tapijten bij Mobistoxx. Voor 23:bestel morgen in huis.


Nu in de sale met hoge kortingen! Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Lekker warm aan de voeten dus! Het geometrisch patroon gaat met alles samen, het kleed is dus lekker makkelijk te combineren in ieder interieur.


House doctor tapijt

Inmiddels hebben ze verkooppunten over de hele wereld. Ze zijn bekend van het typische scandinavische design, waar zij een brede collectie in bieden. De producten zijn perfect voor de mix en match settings en zijn vaak de eyecatchers in het interieur. Het Scandinavische merk maakt prachtige design producten voor iedereen met een bijzondere interesse voor interieur.


Het vloerkleed heeft door het materiaal een natuurlijke uitstraling. De franjes aan de uiteinden geven een speels effect. Komt vooral bij hoog­polig tapijt voor op plekken waar zware meubels staan en waar veel wordt gelopen. Oplossing: Zorg voor een goed ondertapijt en hou het schoon.


De kans op pletten is dan klein. Kan soms voorkomen als het tapijt (te) weinig wordt gezogen. Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel.


Gratis levering en retourneren. Ontdek de nieuwe collectie bij de Bijenkorf. Ik vind het geometrische patroon prachtig en deze past perfect in ons Scandinavische interieur. De vloermat is afgewerkt met stoffen franjes, helemaal hip!


Materiaal: PCV, polyester. Het wollen vloerkleed Cobble Stone in de kleur antraciet is een veelzijdig karpet. Dankzij de natuurlijke kleuren die in het tapijt zijn verwerkt, past het vloerkleed bij diverse interieur stijlen.


Naast de veelzijdigheid in kleur en stijl, is het karpet letterlijk veelzijdig: het kleed kan aan beide zijden gebruikt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts