maandag 22 april 2019

Plinten keuken monteren

Vraag uw Vrijblijvende Offerte aan. Keukenvernieuwer uit uw Buurt. Bekijk onze keukencollectie direct online.


Onze monteur Roy legt u eenvoudig uit hoe u het beste een plint kan plaatsen en waar u op moet letten als u de plint gaat monteren. Hacker systemat keukens plint en zijplint monteren.

Om langer van uw nieuwe keuken te genieten, vindt u hieronder enkele tips voor het onderhoud en de schoonmaak. Wij wensen u veel plezier in uw nieuwe èggo. De leverancier van MDF plinten inclusief montage.


Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf dat in uw ruimte de Moderne plinten professioneel kan plaatsen? Dan bent u bij De Plintenconcurrent aan het juiste adres. Wij leveren en monteren MDF- plinten in alle soorten en maten in bestaande woningen, nieuwbouw en kantoorpanden.


Het installeren van plinten kan een leuk project zijn in je eigen huis, als je tenminste tijd hebt en geschikt. Zelf je plinten of deurlijsten monteren is eenvoudig, zolang je weet wat je moet doen.

Zo kun je zelf aan de slag met het plaatsen van je lijstwerk. Wil je zelf je plinten monteren ? De keuken die ik ben aan het plaatsen is 2ehands. Het monteren van de spoelbak is niet heel moeilijk, je moet er alleen voor zorgen dat de afvoerslang die je zelf op maat moet maken liever te lang is dan te kort. Het monteren en aansluiten van de inbouwapparatuur moet je doen volgens de meegeleverde montagevoorschriften.


De artikel heeft betrekking op het aanbrengen van onze MDF plinten en massief houten plinten. Lijmen: Indien de plint op een vloer geplaatst wordt, kan er volstaan worden met het alleen lijmen van de plinten. Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu!


Maak nu direct een afspraak! Vestigingen door heel Nederland. Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Kies uit producten vanaf € 395. Onder de onderkastjes zitten witte plintjes, welke tijdens montage al gemonteerd moeten worden.


Bij het lijmen van plinten kun je voor extra stevigheid de vast-los-vast methode gebruiken.

Hierbij plak je de plint (van kit voorzien) tegen de muur en trek je deze meteen weer los om de lijm vijf minuten te laten drogen. Vervolgens plak je de plint opnieuw stevig tegen de muur. Bent u van plan om zelf uw keuken te monteren of wilt u iets vervangen? Keller heeft handige stap voor stap montagehandleidingen waarmee u eenvoudig keukenkasten, - onderdelen en -accessoires monteert. Komt u er onverhoopt toch niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.


Als de plint de juiste lengte heeft, kun je de plinten bevestigen. Hoe je dit moet doen is afhankelijk van het type bevestiging dat je bij stap hebt gekozen. We leggen zowel het plakken, het schroeven als het kliksysteem hieronder uit. Heb je ondanks het filmpje nog vragen over het monteren van een keuken ? Een aantal vragen hebben wij al voor jou beantwoord in onze veelgestelde vragen. Maar mocht je een vraag hebben en deze staat er niet bij, dan kunt u deze via het formulier hiernaast stellen.


Ons deskundige team zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Bovendien geven mooie plinten je interieur een exclusieve uitstraling. Plinten zijn onmisbaar bij het afwerken van de vloer.


Kwaliteitskeukens voor minder geld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts