vrijdag 19 april 2019

Schoolplein natuurlijk inrichten

Design, Functie en comfort. Laat je inspireren op OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Mooi design voor scherpe prijzen!


De passende fauteuils - OTTO.

Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! Schoolplein natuurlijk inrichten.


Wilt u meer weten over schoolplein natuurlijk inrichten ? Wij helpen u bij ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud van uw schoolplein. Daarbij richten wij het plein zo natuurlijk mogelijk in. Kies bijvoorbeeld voor speelbosjes, boomstammen of een interactieve.


Spek GROEP is gespecialiseerd in het natuurlijk inrichten van schoolpleinen , speelplaatsen op kinderdagverblijven en openbare speelterreinen.

Wij laten kinderen ‘ natuurlijk spelen’. Zo ontwerpen en realiseren we schoolpleinen en kinderspeelplaatsen door het toepassen van groen en speeltoestellen uit de natuur. Nijha werkte samen met OBS de Ranonkel om zo het gewenste schoolplein te kunnen realiseren. Niet alleen voor de aanleg van groen, maar ook voor grond- en infrawerk! Allgroen bv neemt veel werk uit handen.


Ook een project door ons laten uitvoeren in Zuid-Holland? Kom met ons in contact via de website en vraag een vrijblijvende offerte op voor schoolplein inrichten. Is uw schoolplein aan vervanging of uitbreiding toe?


Ontdek vandaag nog hoe u dat realiseert zonder grote investeringen. Zónder grote aanslag op uw reserves, zónder torenhoge investeringen. Inrichten schoolplein of speelplaats M. Spek GROENPROJECTEN heeft bij basisschool Het Volle Leven in Den Haag een natuurlijk schoolplein aangelegd.


De natuurlijke speeltoestellen hebben wij zelf gemaakt van onder andere natuurlijk materiaal zoals boomstammen. Bekijk meer ideeën over Buiten spelen. Bij doordacht schoolplein inrichten wordt in een aantal basiswaardes voorzien: Een goed schoolplein heeft een vrije ruimte, waar gelegenheid is voor vrij spel. Op een goed ingericht schoolplein is ruimte voor motorische ontwikkeling. Een schoolplein waar kinderen weer in contact komen met de natuur.


Waar kan worden geklommen en geklauterd.

Waar zij kunnen ontdekken en zich kunnen verwonderen. Op een groen schoolplein draait het even niet meer om de virtuele werel maar vooral toch om de echte. Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO! U schakelt ons ook in voor het onderhouden van alle speeltoestellen op uw schoolplein.


Dit zijn onder andere toestellen zoals schommels, glijbanen, klimrekken en wippen. Hoe wilt u dat wij het plein inrichten voor u? Die lieve poes op het schoolplein blijkt ’s nachts opeens een wilde rover. De zoogdierdeskundigen van de NOZOS kunnen tevens leerkrachten en ouders advies geven over een diervriendelijke (meer dan zoogdieren alleen) inrichting van schoolgebouwen en schoolpleinen met meer natuurlijk spelen tot gevolg. Samengevat, SKWshop is een ideale partner als het gaat om het inrichten van uw schoolplein.


Doordat we totaalleverancier zijn, kunnen we bij de inrichting van een compleet schoolplein , vaak zeer interessante kortingen geven. Daarnaast geven we altijd gratis advies, ook als u niet bij ons koopt. Basisschool Tiliander in Tilburg wil het nieuwe buitenspeelterrein inrichten als groen schoolplein.


Ontwerp in samenspraak met de leerlingen (via de leerkrachten). Afwatering verharding wordt opgevangen door een wadi of ondergrondse kratten. Natuurlijke materialen, plantvakken, natuurlessen, buitenklassen, volkstuintjes voor kweek groenten en.


Aanvullende informatie nodig Informatie geven. Klik hier om deze informatie te geven. Elk ontwerp is maatwerk: wij kijken naar de doelgroep, het gebruik en de ruimtelijke context.


Want voor de inrichting van een speeltuin gelden andere voorwaarden dan voor een schoolplein. Bij het opstellen van een plan wordt natuurlijk rekening gehouden met de fysieke ruimte en het beschikbare budget. Volgens onderzoek wordt er op scholen met ‘groene schoolpleinen ’ minder gepest en leren kinderen beter.


Subsidieregelingen De voordelen van een schoolplein groen inrichten , zijn ook kenbaar geworden bij de provincie Brabant en Overijssel. Daarom zijn er nu subsidieregelingen voor scholen in deze provincies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts